Ivan je romantik jak trám. Doma šéfuje syn Bertík, přiznala manželka šéfa Pirátů

Lydie a Ivan Bartošovi (Zdroj: Facebook / Ivan Bartoš)

Rozhovor s Bartošovou

Politika není jen o těch, kteří jsou vidět. Své o tom ví i manželky předních českých politiků. Hostem pořadu Nový den na CNN Prima NEWS byla manželka lídra Pirátů Ivana Bartoše. Co na něj prozradila? Mimo jiné to, že je romantik, nebo že na sebe kvůli stupňujícímu se tempu předvolební kampaně hledají čas jen těžko.

„Manžel mi básně neskládá, ale je největší romantik. Říkala jsem si: ‚Páni, je romantik jak trám.‘ I tím si mě získal,“ poodkryla soukromí Lydie Franka Bartošová. Manželé jsou už šest let.

Na romantiku teď ale moc času nezbývá, a to kvůli blížícím se volbám. „Už víme, jak to chodí, a vnitřně se připravujeme na to, co přijde. Nejvíce času pro sebe máme v autě,“ popsala realitu posledních dní manželka předsedy Pirátů Ivana Bartoše.

Ten si čas hledá obtížně i na malého syna. „Bertíček měl období, kdy usínal pozdě, a tak ho manžel stíhal. Teď už syn ale usíná řádně, manžel mu pak večer jen přijde zamávat,“ dodává Bartošová.

A kdo v domácnosti šéfuje? „U nás má finální slovo Bertíček, my nejsme šéfové,“ popsala. Právě jejich syn byl také vytoužené děťátko. „Ivan se tehdy zděsil, že bych po svatbě chtěla dítě. Pak se nám dlouho nedařilo ho mít,“ přiznala.

Na přetřes přišlo během rozhovoru i očkování. „Já i Ivan očkovaní jsme, Amélie (dcera z předchozího manželství – pozn.red.) je váhavá a spíš nechce a já se necítím dost vybavena argumenty, abych jí přesvědčila,“ popsala Bartošová.

Tagy: