Perryho poslední fotka má všechno. Jako by putoval do vesmíru, popsal Rychlý

Poslední snímek Matthewa Perryho

Speciální vysílání k připomínce Matthewa Perryho

V poslední fotografii herce Matthewa Perryho se skrývá vše, pronesl ve vysílání CNN Prima NEWS herec a dabér Petr Rychlý. Zesnulý umělec je na ní zachycen ve své rezidenci v Los Angeles, kde v noci relaxoval ve vířivce. Magická scenérie podle Rychlého působí, jako by herec vstupoval do vesmíru.

„Pokud si na Perryho chceme vzpomenout, zapalme si svíčku a mrkněme se na jeho poslední fotku z vířivky. Tam je podle mě naprosto vše,“ řekl ve vysílání CNN Prima NEWS Rychlý. Fotografie byla pořízena v nočních hodinách. Podle Rychlého je zjevné, že na představitele Chandlera z Přátel teplá vířící voda působí blahodárně a útěšně.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Chandlerova smrt nás zasáhla. Snad potká v nebi své české já, smutní dabéři Přátel

„V kompozici vody s měsícem a jím samotným v rohu působí, jako kdyby vstoupil do vesmíru,“ pronesl emotivně český herec.

Rychlý, který v seriálu propůjčil hlas Chandlerovu parťákovi Joeyemu, také připomněl, jak se Perryho dlouho utajované boje se závislostmi zřejmě odrážely na tvorbě sitcomu. „Při natáčení musela být na placu úžasná parta, skvěle fungovala i produkce. Jednalo se o obrovský finanční projekt, takže museli tuto nepříjemnost co nejvíce ututlat,“ myslí si dabér a herec.

„My, kteří jsme jim propůjčili hlasy, jsme si Perryho váhových změn samozřejmě všímali. Šlo ale o jedinou věc, nikdo z nás o problémech, s nimiž se herec potýkal, neměl ani zdání. Vše vyplavalo na povrch až teprve s mediálním humbukem okolo jeho knížky,“ dodal ve vysílání CNN Prima NEWS.

Tagy: