První slova zdrcené rodiny Perryho dojímají: Ztráta bratra a syna nám zlomila srdce

Matthew Perry zemřel v 54 letech ve vlastní vířivce.

Smutná zpráva pro Hollywood. Zemřel Matthew Perry známý především ze seriálu Přátelé

Zlomilo nám to srdce, uvedla rodina zesnulého herce Matthewa Perryho, který byl v sobotu nalezen bez známek života ve svém sídle. Podle hercových blízkých přinášel americko-kanadský umělec radost do života mnoha lidí, kteří pro něj byli významní. Oficiální příčina úmrtí seriálového Chandlera dosud nebyla oficiálně potvrzena, tělo bylo odvezeno z domu soudními znalci. Podle informací webu Daily Mail mělo být v Perryho domě objeveno množství antidepresiv a léků proti úzkosti na předpis.

Nejbližší členové rodiny zesnulého herce se poprvé od sobotní tragédie vyjádřili. V krátkém prohlášení uvedli, že jsou jeho náhlou smrtí zdrceni. „Tragická ztráta našeho milovaného bratra a syna nám zlomila srdce,“ cituje reakci rodiny web Daily mail.

ČTĚTE TAKÉ: Z poslední fotky Matthewa Perryho mrazí. Herec si užíval ve vířivce, fanoušci tušili problém

„Matthew přinesl světu tolik radosti, a to nejen jako herec, ale i jako přítel. Všichni jste pro něj tak moc znamenali. Vážíme si obrovského množství lásky a soucitu,“ stojí v prohlášení Perryho rodiny, která zahrnuje nejen matku a otce, ale i nevlastní rodiče a pět nevlastních sourozenců.

Úřad koronera spadající pod město Los Angeles příčinu smrti stále vyšetřuje a případ prozatím neuzavře. V sobotu pozdě večer bylo tělo herce převezeno z jeho rezidence nejspíše k soudní pitvě. Podle informací médií byly v Perryho luxusním domě nalezeny pilulky proti úzkosti společně s antidepresivy, avšak všechny na předpis.

Zesnulý představitel Chandlera měl u sebe dle dostupných informací rovněž medikament CHOPN, také na předpis. Ten se využívá na problémy s plícemi, například chronickou bronchitidu. Perry byl totiž i zapřísáhlý kuřák.

Zesnulého Matthewa Perryho si ve vysílání CNN Prima NEWS připomněli i někteří dabéři seriálu Přátelé. Více se dozvíte v přiloženém videu:

Tagy: