Muž v Ostravě skočil na kapotu projíždějícího auta, pak zmizel. „Kaskadéra“ hledá policie

Muž v Ostravě skočil zničehonic na kapotu přijíždějícího auta

Muž skočil na kapotu přijíždějícího auta

Police pátrá po muži, který v srpnu bez jakéhokoliv varování skočil na kapotu projíždějícího auta. Auto ho srazilo, ale muž vstal a zase odkráčel, nejspíše zcela nezraněn. Náraz ale poškodil auto, takže řidiči vznikla škoda několik desítek tisíc korun.

Následující příhodu zřejmě hned tak nezažijete. Neznámý muž v klidu kráčel po Výškovické ulici v Ostravě-Zábřehu a najednou bez jakéhokoliv varování skočil na kapotu projíždějícího auta Škoda Octavia a skutálel se po silnici. Řidič zabrzdil a zřejmě v šoku čekal, co bude dál. Muž ale po několika prohozených slovech směrem k vystrašenému řidiči auta v klidu odkráčel, jako by se nic nestalo. Zatím není nikomu jasné, proč to udělal.

Náraz auto poškodilo a majitel vozidla škodu vyčíslil na několik desítek tisíc korun. „Po následném střetu se z místa zvedl a odešel neznámo kam,“ uvedla mluvčí policie Eva Michalíková s tím, že muži hrozí obvinění z poškozování cizí věci a výtržnictví.

Policie proto po muži ve věku 30 až 40 let pátrá. Má krátké hnědé vlasy, je vyšší postavy a na tváři nosí plnovous. V době incidentu byl oblečen do modrého polo trička s límečkem, černých kalhot a na nohou měl tzv. žabky.

Policie prosí veřejnost o pomoc a spolupráci. Pokud jste ho poznali, ozvěte se policistům nebo do redakce Krimi zpráv CNN Prima NEWS.

Tagy: