Přehled o kandidátech i názory místních. Sledujte předvolební speciály na CNN Prima NEWS

Volby do zastupitelstev krajů v Česku se budou konat v pátek 20. září a v sobotu 21. září 2024. (Ilustrační foto)

Krajské speciály na CNN Prima NEWS

Každý všední den od 17:30 na CNN Prima NEWS startují předvolební speciály z jednotlivých krajů Česka. Do voleb zbývají jen tři týdny a naše regionální redakce vám přinesou kompletní přehled nejen o kandidátech. Třináctidílný seriál odstartujeme v pondělí z Plzně.

V Plzeňském kraji představíme třináct uskupení, která se v rámci boje o křesla v krajském zastupitelstvu snaží přesvědčit voliče o svém receptu na řešení palčivých problémů. Ty se týkají například přírody, památek UNESCO, ale také průmyslových zón, zahraničních agenturních zaměstnanců, zvyšující se kriminality nebo špatně dostupné zdravotní péče. Společně s našimi reportéry ukážeme, co se povedlo i co se nepovedlo.

ČTĚTE TAKÉ: Český Bond, který vrátil ODS do hry. Politici přejí Fialovi k šedesátinám, zmiňují i volby

Přineseme zajímavá data a zeptáme se i vás. Takto objedeme celé Česko. Každý všední den v 17:30 se podíváme na jeden ze třinácti krajů. Živě se spojíme s našimi reportéry, kteří tam dlouhodobě pracují a mají v živé paměti ty největší kauzy i problémy místních.

Tím to ale zdaleka nekončí. Od 9. září má CNN Prima NEWS pro diváky připravené i debaty s kandidáty na hejtmany. V jednom studiu se potkají největší krajští rivalové a budou odpovídat i na divácké dotazy.

„Kromě toho, že mezi sebou mají různé názorové rozdíly, mají někdy poměrně vyhrocené osobní vztahy. Myslím si, že se u debat nebudeme nudit,“ láká diváky moderátorka Markéta Fialová.

Předvolební speciály z jednotlivých krajů Česka sledujte každý všední den v 17:30 na CNN Prima NEWS.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Jsem v šoku, naštval Schillerovou rozpočet. Měla byste se uklidnit, nabádal ji Stanjura

Tagy: