Manželství Harryho a Meghan krachuje, míní experti. Princ už prý chystá budoucnost bez ní

Na poslední dvě velké společenské události dorazil princ Harry sám, bez manželky Meghan.

Harry s Meghan před rozvodem?

Je manželství Harryho a Meghan v troskách? Že má dvojice před rozvodem, naznačila podle webu Celebrating the Soaps expertka na královskou rodinu Angela Levinová. A její slova podtrhují i události posledních dní...

„Jsou ve fázi, kdy se už nemohou vystát,“ pronesla podle webu Celebrating the Soaps Levinová. Vévoda ze Sussexu je prý „jednou nohou z domova“.

ČTĚTE TAKÉ: Kate se vrátila ke královským povinnostem. Jen týden po oznámení o ukončení chemoterapie

Princ Harry se na nedávných společenských událostech objevoval vždy sám. Bez Meghan dorazil například na charitativní koncert pořádaný americkým hercem Kevinem Costnerem v Santa Barbaře v Kalifornii a předal zde cenu pilotovi záchranné služby.

Meghan, která podobné akce vynechává jen zřídka, se z večera omluvila kvůli údajné nemoci. „Předpokládám ale, že to byla pravdivá omluva,“ uvedl podle webu The News královský komentátor Charles Rae. Vévodkyně nicméně chyběla i v New Yorku na nedělní galavečeři pořádané OSN na podporu zneužívaných dětí. „Čekal bych, že tam s ním bude. Chci říct, že tihle dva jsou obvykle slepeni dohromady,“ doplnil Rae.

„Je zjevné, že teď mnoho věcí zvládá sám. Jejich životy jsou stále více oddělené. Vypadá to, že se Harry snaží hledat tam, kde bude jeho budoucnost,“ řekl podle webu Daily Mail královský expert Phil Dampier.

Harry chce urovnávat vztahy

Ostatně ani při nedávných Harryho čtyřicátinách se pár neobjevil na žádné oslavě po svém boku. Podle novinářů mohly manžele dostihnout jejich odlišné představy o životě i fakt, že hollywoodská média se více než vévodkyninými projekty zabývají negativními zprávami z jejího soukromí. „Dozvídáme se tolik nepěkných věcí. Třeba i o tom, jak je Meghan panovačná a nemilosrdně zachází s personálem. Americká média přestávají dvojici chránit a brát ji vážně. Je to podobné, jako kdysi v Británii,“ nechala se slyšet královská reportérka Helena Chardová.

Podle webu Hindustan Times chce princ Harry příští týden urovnat vztahy s královskou rodinou – chystá se do Británie, kde se mimo jiné účastní charitativní akce. A opět přijede sám...

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Socha Alžběty II. je pro smích. Vypadá jako postarší paní nakupující brambory, tvrdí lidé

Tagy: