Krásná a úžasná, zní Trumpova první slova po smrti exmanželky. Proč se do Ivany zamiloval?

Donald Trump a Ivana Trumpová

Osmany Laffita a Roman Joch vzpomínají na Trumpovou

Ve věku 73 let zemřela bývalá manželka Donalda Trumpa a československá rodačka Ivana Trumpová. Její smrt někdejšího amerického prezidenta zasáhla. Jaká byla jeho první reakce? A smutná zpráva překvapila i experta na americkou politiku Romana Jocha, který byl hostem vysílání CNN Prima NEWS.

„S velkým zármutkem oznamuji všem, kteří ji milovali, a těch je mnoho, že Ivana Trumpová zemřela u sebe doma v New Yorku,“ napsal Trump na síti Truth Social. „Byla to báječná, krásná a úžasná žena, která vedla skvělý a inspirativní život. Její pýchou a radostí byly její děti, Donald junior, Ivanka a Erik. Byla na ně tak hrdá, jako jsme na ni hrdí my všichni. Odpočívej v pokoji, Ivano!“ dodal.

„Zemřela nečekaně a svým způsobem předčasně, neměla zas tak vysoký věk. Byla to máma a babička, její příbuzní jsou pochopitelně smutní. Dostala se na Západ, působila v showbyznysu. Ve druhé polovině sedmdesátých let se do ní zamiloval tehdy mladý stavitel Donald Trump a požádal ji o ruku. V podstatě se za Trumpa vdala díky své kráse,“ řekl ve vysílání CNN Prima NEWS Roman Joch.

S Donaldem Trumpem měla Ivana tři děti. „Její děti, ať už dcera Ivanka nebo synové Erik a Donald junior, měly dost velký vliv na svého otce. Trump hodně dal hlavně na rady od dcery Ivanky, která na něj měla umírňující účinek,“ uvedl Joch. Náhlé úmrtí Ivany Trumpové zasáhlo i jejího blízkého přítele a módního návrháře Osmanyho Laffitu.

„Pro mě je to šílené. Byla to moje dobrá kamarádka. Strávili jsme spolu spoustu času, v poslední době jsme spolu ale už nemluvili. Byla to silná žena, měla svůj charakter. Pro Ivanu neexistovalo možná nebo uvidíme, ona viděla přímo,“ popsal Laffita s tím, že neví, že by Ivana měla nějakou nemoc. „Budu se snažit kontaktovat její osobní asistentku a příbuzné, abych zjistil, co a jak,“ dodal Laffita.

Tagy: