Sousedé popsali hrůzu před smrtí Patrície, které vrah vyřízl srdce: Křičel, že ji zabije

Podle sousedů byli partneři v Bratislavě velmi konfliktní. Muž měl ženě často vyhrožovat, že ji zabije.

Brutální vražda v Bratislavě

Byli konfliktní, každý večer křičel, že ji zabije. Tak sousedé popisují vztah 48leté Patrície s partnerem Jozefem, který je podezřelý z její vraždy. Podle slovenských médií měl muž ženu napadnout nožem, odřezat části stehen i tváří a vyříznout jí orgány včetně srdce. Známí dvojice jsou z detailů činu v šoku, stejně jako celé Slovensko. Podezřelého, po němž policisté pátrali, zadrželi v pátek po poledni v bratislavské pivnici.

Vše odstartovalo čtvrtečním oznámením na tísňovou linku. Žena operátorovi sdělila, že si chce její příbuzný sáhnout na život. Informovat ji o tom měl v SMS zprávě, uvádí web tvnoviny.sk. Policisté následně vyrazili do bytu v Prievozské ulici v Bratislavě, kde muž žil se svou partnerkou. Jeho nenašli, objevili však tělo 48leté Patrície, která měla pracovat jako číšnice.

Podle informací slovenských médií utrpěla žena několik sečných a řezných ran. Vrah jí údajně odřezal části stehen či tváří a rozřezal hrudník. Tělo mělo být přikryté dekou, na ní byl položen britský pas na její jméno. Vedle těla se prý nacházelo Patríciino srdce, v kýbli pak další vnitřní orgány.

ČTĚTE TAKÉ: Muž podezřelý z vraždy a rozřezání ženy má být kuchař. Je to můj život, napsal o své profesi

„Krásná žena to byla. On ale skoro každý večer v bytě křičel, že ji zabije,“ sdělil televizi Markíza soused. „Je to těžký alkoholik. Byli konfliktní. Paní, která bydlela pod nimi, nemohla ani spát,“ pokračovala v líčení sousedka a dodala: „Že se stala vražda? To byla jen otázka času.“

Tři dny nezvěstný

Podezřelým z hrůzného činu je partner Jozef, profesí kuchař, který byl od středy nezvěstný. Nakonec se ho policistům podařilo zadržet v pátek brzy odpoledne. Podle informací webu noviny.sk se skrýval v bratislavské pivnici. Následně ho strážci zákona převezli na Krajské ředitelství Policejního sboru v Bratislavě, kde byl podroben výslechu.

Podle zpráv médií by muž zatím neměl být obviněn, policie však zahájila trestní stíhání. „V této souvislosti začal vyšetřovatel odboru kriminální policie Krajského ředitelství Policejního sboru v Bratislavě trestní stíhání ve věci trestného činu vraždy, informovali strážci zákona.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Sousedé si stěžovali na zápach. Slovenští policisté v bytě našli dva mrtvé a zraněnou ženu

„Co mu přeplo? Tohle normální člověk neudělá. To by musel být v deliriu,“ doplnila postarší obyvatelka domu, kde k nepochopitelnému činu došlo. Kriminální psycholog Ondrej Kubík pro televizi Markíza uvedl, že pokud za činem skutečně stojí partner Jozef, mohla mu jeho profese vraždu „usnadnit“. „Věděl, jak nožem zasadit rány, které jsou přesné a precizní,“ dodal.

Tagy: