Mladou ženu umučili její kamarádi, chvíle hrůzy si natáčeli. Odporný zločin, popsal policista

Policie Birmingham

Natočená vražda dívky

Policisté v americkém Birminghamu řeší brutální vraždu teprve dvacetileté ženy. Už zadrželi osm podezřelých, které obvinili z jejího únosu a znásilnění. Čtyři ženy a čtyři muži si měli vraždu své kamarádky natáčet.

„Unesli mě, zavolej policii,“ napsala Mahogany Jacksonová své matce uprostřed nedělní noci. I když se po ní okamžitě vyhlásilo pátrání, její život se už zachránit nepodařilo. „Další den policisté našli její tělo,“ sdělil Scott Thurmond z birminghamské policie.

ČTĚTE TAKÉ: Řádění střelce v ordinaci: Židovského zubaře měl zavraždit jeho bývalý arabský pacient

Byl to podle něj předem plánovaný zločin. „Unesli ji a zavraždili. Stala se obětí sexuálního útoku,“ upřesnil. Na sexuálním zneužití Mahogany, na kterou doma čekala její tříletá dcera, se mělo podílet šest z osmi zadržených, a to včetně dvou žen. Čelí tak obvinění nejen z vraždy a únosu, ale také ze sodomie. „Je to jeden z nejodpornějších zločinů, které jsem za svou kariéru viděl,“ popsal Thurmond.

Podle policie mladá žena své vrahy znala. Byli to prý její přátelé. Její zneužití si navíc měli natáčet na video. Záznamy policii poslouží jako důkaz. „Měla ráda špatné lidi," řekla zdrcená matka o své zesnulé dceři.

O možné motivu policie zatím mlčí. Zdrcení příbuzní se mezitím s Mahogany rozloučili.

Tagy: