Krutý osud mladé rodiny. Pavlovi v noci náhle selhalo srdce, třetího dítěte se nedožil

Tragická událost přervala osud mladé rodiny, která očekávala třetího potomka. Devětadvacetiletému Pavlovi v noci náhle selhalo srdce, a ačkoliv se těhotná Lucie snažila svého manžela zachránit, nepodařilo se jí to. Přišla tak o manžela a jejich dvě děti – šestiletá Lily a tříletý Dominik – o milujícího tatínka. A nenarozená holčička svého otce již nikdy nepotká. Pavlova sestra nyní prosí veřejnost o pomoc.

Smrt zastihla rodinu naprosto nečekaně. „Pavlovi náhle selhalo srdce. Nepomohla ani usilovná snaha těhotné manželky, prarodičů a poté záchranářů. Nepodařilo se ho zachránit a jeho srdce navždy utichlo,“ uvedla pro dárcovskou platformu Znesnáze21 Gabriela, sestra zesnulého.

Pomáhejme společně

Redakce CNN Prima NEWS navázala spolupráci s dárcovskou on-line platformou Znesnáze21, která umožňuje vytvoření charitativní sbírky během krátkého časového úseku. Tato platforma byla vytvořena v lednu 2020 Nadačním fondem pomoci. Pokud i vy chcete pomáhat potřebným, podpořte některý z projektů či sbírek, které naleznete na webu CNNPrima.cz nebo právě na stránkách Znesnaze21.cz.

Z manželky Lucie se stala vdova, jejich tři děti – včetně nenarozené holčičky – ztratily milujícího otce. „Lucka nyní žije v neskutečné bolesti a strachu o budoucnost. Rodina psychicky pomáhá, ale po finanční stránce je to nad její síly. Pavel byl neuvěřitelně pracovitý, ale bohužel už nestihl dostavět dům, na který si s Luckou vzali hypotéku,“ vysvětluje švagrová brzy trojnásobné maminky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Postřelen ve službě, dnes hladový po životě. Expolicista a cukrář Marian prosí o lepší vozík

Proto se obrací na veřejnost a prosí o pomoc. Na stránkách Znesnáze21 vznikla sbírka, která má Lucii a jejím dětem pomoci v těžké situaci. „Výtěžek sbírky půjde na podporu rodiny. Život se třemi dětmi bude pro samotnou maminku velmi těžký. Finance budou použity na provoz domu, uhlí, energie a náklady spojené s dětmi,“ uvádí Gabriela. Pokud by se podařila vybrat vyšší částka, využila by se na dostavbou podkroví, aby měly děti zázemí.

V červenci svatba, v říjnu radostná novina

V červenci minulého roku se Lucie s Pavlem rozhodli říct si své ano. „Byli šťastná a spokojená rodina. Užívali si každé společné chvíle, jezdili na výlety a snažili se společně svým dětem udělat co nejkrásnější život plný spokojenosti, zážitků a lásky. V říjnu se navíc dozvěděli radostnou novinu, že se jejich rodina rozroste o další vysněné miminko,“ vzpomíná Pavlova sestra.

Pro zabezpečení a spokojenost své rodiny dělal Pavel takřka vše, co mohl. „Ke své práci na hlavní pracovní úvazek měl vedlejší podnikání v oblasti kovovýroby. Na to, že byl tak mladý, dokázal za svůj krátký život za sebou zanechat velké množství odvedené kvalitní práce a spoustu spokojených zákazníků,“ doplňuje Gabriela.

Svou švagrovou popisuje jako spolehlivou, pracovitou, starostlivou a pečující maminku, které prázdnotu a bolest v srdci nic nenahradí. „Ale zaslouží si pro sebe a své děti plnohodnotný a spokojený život. Pojďme jim společně podat pomocnou ruku v těchto nejtěžších momentech,“ dodává. Pokud i vy chcete rodině Lucie a zesnulého Pavla pomoci, můžete tak učinit skrze sbírku.

Tagy: