Slabost a problémy s dýcháním. Krampola odvezla sanitka, z nemocnice ho domů ještě nepustí

Oblíbený herec a dabér Jiří Krampol je opět v nemocnici. Hospitalizován byl po náhlé slabosti a kvůli následným problémům s dýcháním, informoval web Blesk.cz. Svědek popsal, co zhoršení jeho stavu předcházelo. Sám Krampol pak sdělil, jak mu je.

Zatímco ve středu se Krampol, kterému 11. července bude 85 let, ještě cítil plný sil, v průběhu dne se jeho stav prudce zhoršil. „Udělalo se mu tak slabo, že by ani za ten roh, kde bydlí, nedošel,“ sdělil webu Blesk přímý svědek, co se stalo po narozeninovém rozhovoru s novináři. „Obsluha mu nabídla sklenici vody a asi po půlhodině mu pak pomohla dojít domů,“ dodal.

ČTĚTE TAKÉ: Patrasové hrozí tři roky vězení za nehodu pod vlivem alkoholu. Spekulace, budu se bránit, řekla

Po půlnoci už mu jeho soused a přítel Honza zavolal sanitku. Krampola záchranáři převezli do Nemocnice Na Františku. Tam měl být ihned napojen na infuze. V nemocnici si zřejmě pobudu nejméně do pondělí.

Nyní však už zvládl poskytnout rozhovor, avšak výřečný moc nebyl. „Je mi dobře. Teda líp,“ sdělil webu Blesku.

Krampol v poslední době bojuje se zdravotními problémy čím dál častěji. Už dříve sám přiznal, že se často přetahuje. „Astma mě trápí celý život. Čím je člověk starší, tím se to zhoršuje,“ přiznal začátkem ledna v rozhovoru pro CNN Prima NEWSV březnu letošního roku prozradil, že musí navštěvovat lékaře dvakrát týdně.

Tagy: