Kurzy pro mistry tetování. Školení pro nejlepší profesi posledního desetiletí

Kým se chci stát, až vyrostu? Otázka, která je stále aktuální, i když už jste dávno dospělí. Nejčastěji si vybíráme povolání na základě společenského tlaku. Jak často jste přemýšleli o tom, čím byste se stali, kdybyste poslechli sami sebe?

Společnost VEAN TATTOO si na tuto důležitou otázku před 12 lety upřímně odpověděla, a proto nabízí pomocnou ruku všem, kteří přemýšlí o své první nebo nové profesi. A jaká tato pomoc bude - v podobě informativního článku nebo tatérských kurzů, se rozhodněte sami.

Školení pro mistry tetování. Jaké znalosti a dovednosti musíte mít?

Existuje přesvědčení, že bez schopnosti kreslit - není možné stát se mistrem tetování. Skutečně, schopnost kreslit je dobrým základem, ale není zárukou úspěchu. Kromě kreslení musí mít tatér mnoho dalších nuancí. Pokud jste tedy pilní, pracovití, komunikativní, vytrvalí, ale nevíte, že umíte kreslit - máte všechny šance stát se dobrým mistrem, zkuste to.

Absolvujte kurz pro mistra tetování ve světové síti VEAN TATTOO

S touto profesí se můžete začít seznamovat na uměleckém sezení, které vás na 3-4 hodiny ponoří do atmosféry inkoustového umění. A pokud vám úvod nestačí, bude pro vás vhodný kompletní kurz v délce 3 měsíců. Během této doby se z vás nestane profesionál, ale pochopíte, jakým směrem se posouvat, a začnete trénovat a zdokonalovat své dovednosti. V době školení vám bude poskytnut veškerý spotřební materiál pro práci.Po absolvování školení na tatéra a složení zkoušek vám bude vydáno osvědčení o licenci mezinárodní úrovně.

Kolik si tatéři vydělávají?

Povolání tatéra je dobré v tom, že hodně záleží na snaze a investicích do vlastního rozvoje. Čím více mistr dosahuje kariérních úspěchů, tím více lidí se chce dostat na jeho sezení. Výdělek se může pohybovat od 1 000 do 14 000 eur měsíčně, a to zdaleka není hranice. Vše bude záležet na vašich schopnostech, můžete se stát skutečnou hvězdou ve světě tetování.

Tetování jako umění i jako profese nabírá na obrátkách a nemá v plánu se zastavit. VEAN TATTOO bude mít za čest být vaším průvodcem nádherným světem tetování.

Tagy: