Maraton v Harrachově již 16. září opět nadchne. Prima CUP nabídne tři trasy

Už 16. září se v Harrachově uskuteční osvědčený maraton. Po Českém poháru v olympijském cross country se v biatlonovém areálu Na Kolečku v sobotu odehraje v pořadí sedmý závod seriálu Prima CUP, kterým je ČEZ Harrachov.

Letos se zde již podruhé s odstupem měsíce sejdou nejlepší bikeři z celé České republiky. A nejen z ní. Další ročník nejvyšší domácí soutěže Škoda Auto Český pohár v maratonu je navíc zapsán v Mezinárodním cyklistickém kalendáři UCI v kategorii C2.

ČTĚTE TAKÉ: Vágner s přítelkyní absolvovali nejtěžší běžecký závod. Strašné, nechal se slyšet moderátor

Nejdelší trasa se bude odehrávat na česko-polských hřebenech a její kratší varianty povedou z velké části právě na polskou stranu. Zdejší část Krkonošského národního parku a její příroda má rozhodně co nabídnout.

Ti nejodvážnější se mohou zúčastnit trasy A, měřící 115 kilometrů s převýšením 3 500 metrů, která je určená pro opravdové bikery.

Kratší trasa na 48 kilometrů jezdce také šetřit nebude a nastoupají tu rovných 1 000 výškových metrů. Oblíbená trasa C, měřící 22 kilometrů, pak bude odměnou pro všechny ostatní nadšence cyklistiky.

Závody pro děti do deseti let pak povedou v biatlonovém areálu Na Kolečku a o bikerské zážitky se postará pečlivě připravená trať tak, aby ji zvládl opravdu každý. Za své výkony dostanou krásné ceny od partnera dětských závodů hračkářství Pompo.

Pojďte s námi objevit kouzlo polských Krkonoš a jejich okolí už v sobotu 16. září. Všechny informace o závodě včetně registrací naleznete na stránce závodu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Fotbalový šampionát v Saúdské Arábii? Země nabídne ke konání futuristickou gigastavbu

Tagy: