Pokračování kauzy prince Andrewa: Byl slizký a pořád mluvil o sexu, říká jeho masérka

Britský princ Andrew

Byl divný a slizký. Konverzaci vždy stáčel na sex, nešetřil vtipy a narážkami se sexuálním podtextem. To jsou slova bývalé masérky britského prince Andrewa. Chtěla tak podpořit Virginii Giuffreovou, která dohnala prince k soudu. Princův právní tým se ji totiž snaží vykreslit jako lhářku.

Princ Andrew za sebou nemá dobrý rok. Před měsícem mu jeho matka královna Alžběta II. odebrala vojenské tituly. Dala mu tak jasně najevo, že je pro rodinu přítěží a u soudu se má hájit jako soukromá osoba.

Nyní se objevilo nové svědectví o nevhodném chování britského prince. Přišla s ním jeho masérka Emma Gruenbaumová. „Byl divný, hodně divný, až slizký. Chtěl, abych mu říkala, ať ztichne. Byl schválně sprostý,“ říká Gruenbaumová, která měla prince Andrewa vidět celkem šestkrát.

Podle svých slov nemá na setkání nejlepší vzpomínky: „Máte skvělý zadek. Staráte se o něj?“ To měla být první slova, která od prince slyšela. Nyní se tak žena rozhodla promluvit pro britský deník The Sun. Nelíbí se jí mimo jiné, že se Andrewovi právníci snaží ze zmíněné Virginie Giuffreové, která ho žene k americkému soudu, udělat chorobnou lhářku.

„Bylo to neustále. Vtipy o sexu, pořád mluvil o sexu, ptal se mě na nevhodné věci o sexu,“ pokračuje princova masérka. Navíc i místo a podmínky práce byly neobvyklé. Masáže se konaly v Andrewove ložnici, byl nahý a vyžadoval masáž celého těla. Často se prý snažil o kontakt, o objetí, polibek.

Andrewa viní ze znásilnění

Gruenbaumová dodává, že je evidentní, že člen britské královské rodiny usiloval ještě o více. „Bylo to absolutně jasné, i když to nikdy neřekl přímo,“ řekla pro The Sun masérka.

Její svědectví může princi v nadcházející právní bitvě s Giuffreovou ještě přitížit. Na počátku celé kauzy je snímek, kde má princ Andrew ruku kolem pasu 17leté Virginie. Jde o fotky staré více než dvě dekády, dnes je Giuffreové 38 let. „Ví, co udělal, tak ať to řekne,“ vyzývá údajná oběť britského prince.

Dnes 61letého Andrewa Giuffreová žaluje, že ji několikrát znásilnil. Princ to popírá. Setkání bohatých mužů s mladými dívkami organizoval finančník Jeffrey Epstein, který v srpnu 2019 spáchal sebevraždu ve vězení.

Tagy: