Meghan mňoukala před zkoprnělými prodavači. Za svůj výstup schytala ostrou kritiku

Meghan v show Ellen DeGeneres

Rozhovor s Meghan

Uživatelé sociálních sítí si dobírají vévodkyni Meghan Markleovou, která v pátek vystoupila v televizní show americké moderátorky Ellen DeGeneresové. Bývalá herečka se snažila divákům předvést bezstarostnější stránku své povahy, kterou se prý odlišuje od královské rodiny. Podle kritiků se však svým chováním ztrapnila.

Uživatelé Twitteru zaplavili internet zesměšňujícími obrázky, ve kterých si dobírají chování Megan Markleové v páteční ranní show komičky Ellen DeGeneresové. Vévodkyně ze Sussexu musela v pořadu mimo jiné plnit různé úkoly. Mezi ty patřila i návštěva stánku pouličních prodejců v Los Angeles a následné plnění rozkazů, které dostávala prostřednictvím schovaného sluchátka. Před prodavači tančila, zpívala a říkala podivné věty, kterými se snažila pobavit diváky pořadu.

Komediální výstup bývalé herečky však vyvolal ostrou kritiku. „Chování Meghan je dalším důkazem, že nikdy nepochopila, jaký je rozdíl mezi členem královské rodiny a celebritou,“ okomentoval její chování jeden z nich. „Viděl jsem už několik těchto rádoby humorných vystoupení, ale toto je zdaleka nejvíc ponižující. Sama dává lidem materiál k tomu, aby se jí mohli donekonečna vysmívat,“ okomentoval další z uživatelů.

Meghan se snaží distancovat od královské rodiny

Mezi úkoly od moderátorky talk show bylo například ochutnávání pálivých omáček od prodejců. „Mamka se potřebuje trochu zahřát,“ okomentovala Meghan svou degustaci. DeGeneresová následně donutila vévodkyni pít z kojenecké láhve a napodobovat mňoukání kočky. Šokovaní prodejci se o žertu dozvěděli až poté, co splnila všechny výzvy.

Podle webu Daily Mail Markleová využila svou účast v pořadu k tomu, aby se pokusila předvést lehkovážnější image, kterou se chce odlišit od velmi rezervované pověsti královské rodiny. V show upozornila také na své politické zájmy, jako je například prosazení proplácených rodinných dovolených.

Vévodkyně nedávno vyvolala kontroverzi, když volala senátorům na jejich soukromé telefony a využívala svého královského titulu, aby je přesvědčila k hlasování pro placenou dovolenou. Již dříve napsala Kongresu dopis, v němž žádala, aby zvážil uzákonění placené dovolené.

Tagy: