Meghan ukázala Archieho v nezvyklé situaci. Na sobě má holínky a džíny

Princ Harry a Meghan

Rozhovor s Meghan

Vévodkyně Meghan odhalila opět kousek ze svého soukromí. V rozhovoru s americkou televizní moderátorkou Ellen DeGeneresovou ukázala další fotografii svého syna Archieho, kterého má s princem Harrym. Jejich dvouletý syn krmí slepice a dojímá sociální sítě.

Na snímku je malý Archie zachycen, jak krmí slepice na jejich zahradě v kalifornském Montecitu. Má na sobě džíny, šedé tričko a žluté holínky Pig Hunter, na kterých je animovaná postavička Prasátko Peppa.

Meghan Markle i princ Harry si jinak soukromí velmi střeží. Malému Archiemu proto opět není vidět to tváře. Snímek odhalili v rozhovoru s americkou televizní moderátorkou Ellen DeGeneresovou.

Veřejnost mohla spatřit Archieho poprvé od doby, kdy rodina zveřejnila snímek z oslavy jeho narozenin. Podle blízkých zdrojů rodiny dvojice záměrně syna nevystavuje záři reflektorů. I na této fotografii byl syn zády k objektivu.

Přesto obě fotografie sklízí úspěch, ta poslední dojala tisíce fanoušků. „Sussexové vědí, jak nakrmit. Podívejte se, Archie se stará o svá kuřata a už se učí, jak se o jídlo dělit,“ zní jeden z obdivných komentářů na Twitteru.

Kromě fotografie se vévodkyně svěřila i s dalšími intimnostmi a promluvila o svém rodinném životě. Archie je podle ní „milující starší bratr“ Lilibet a dodala, že „miluje tanec“. Na Den díkůvzdání bude doma společně s princem Harrym a svými dětmi, což „bude příjemné“.

Otevřela také téma náročnosti výchovy dětí: „Někdo nám řekl, že když máte jedno dítě, je to koníček, dvě děti jsou rodičovství,“ prozradila. Život v Kalifornii ale prý miluje, a to nejen kvůli počasí ale i životnímu stylu.

Tagy: