Meghan se rozhodla pomstít přímo králi. Využije svou speciální schopnost, říká expert

O smíru se zbytkem královské rodiny ze strany prince Harryho a jeho manželky Meghan nemůže být řeč. Podle královského životopisce Toma Bowera se vévodkyně ze Sussexu rozhodla pomstít. Tvrdí, že má speciální schopnost, a to využít slabiny lidí proti nim. Nyní si měla vyhlédnout samotného krále Velké Británie – Karla III. Proč se rozhodla zaměřit na otce svého manžela?

Cítí slabost na míle daleko. Tak popsal „speciální schopnost“ vévodkyně Meghan královský životopisec. Ten mimo jiné tvrdí, že se britský monarcha obává, že by jeho vládou mohla otřást třaskavá prohlášení jeho druhorozeného syna a jeho choti, napsal web Express. Ta se například týkají jeho manželství s princeznou Dianou či mimomanželského poměru s jeho nynější manželkou Camillou.

„Zdá se mi, že se Meghan specializuje na jakoukoliv lidskou slabost. Stejně jako ponížila vlastního otce, odkopla svou rodinu a mnoho přátel, se nyní zřejmě mstí Harryho rodině. Důvodem jsou jejich domnělé urážky,“ vysvětloval Bower a doplnil, že právě z toho důvodu se princ Harry minulý týden snažil svou rodinu přesvědčit, aby se za vše omluvila, dodal web The News.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tohle princ Harry nečekal. Kvůli knize Náhradník se proti němu obrátila i Meghan

„Jako někdo, kdo se za velmi krátkou dobu vyšplhal po společenském žebříčku až nahoru, umí Meghan vycítit slabost na míle daleko. A z krále Karla III. přímo čpí,“ pokračoval. Tvrzení životopisce přichází po zprávách, že se král vyhýbá konfrontaci se svým mladším synem v souvislosti s jeho seriálem na Netflixu a vydanými memoáry.

Objevují se také informace o navrhovaném „mírovém summitu“, na němž by král usiloval o usmíření se svým synem. Poprvé tuto domněnku uvedl web Sunday Times. „Bude to vyžadovat flexibilitu na všech stranách, ale dá se to zvládnout, je to napravitelné. Obě strany musí zvednout ruce nad hlavu a přiznat, že neudělaly všechno správně a že se v mnohém zmýlily. Musí Harrymu říci, že chápou jeho bolest, kterou prožil. To král dokáže,“ sdělil webu jeden ze zdrojů.

Touží po „plazivé omluvě“

Bower však takovou možnost vylučuje. „Se Sussexi nelze najít žádný kompromis. jde jim o jedinou věc, a to o to, aby se jim plazivě omluvili a kapituloval. Chtějí, aby William, Kate a král Karel řekli, že Sussexové mají naprostou pravdu a že jim bylo ublíženo. Oni však pravdu nemají, stejně tak jim nebylo ublíženo. To, že královská rodina usiluje jakýmkoliv způsobem o kompromis s párem, který se ukázal být tak nespolehlivý a nedůvěryhodný, je receptem pro podkopání monarchie,“ zdůraznil pro Daily Mail.

Naopak by králi radil, aby konečně učinil prohlášení. „V určité fázi musí královská rodina udělat tlustou čáru a říct, že tato obvinění jsou nepravdivá a že instituce – kterou podporuje většina Britů – nás reprezentuje a nenechá se podrazit tímto párem z Kalifornie, který ji nenávidí, ale ponechává si své tituly,“ dodal Bower.

Tagy: