Dívka vylákala muže na placený sex. Místo potěšení ho její přítel napadl, pak ho okradli

Velká část německých prostitutek je kvůli koronaviru ve finanční krizi.

Kriminalisté na Jičínsku vyšetřují loupežné přepadení

Hradecká kriminálka vyšetřuje loupežné přepadení muže na Jičínsku. Ten si chtěl užít placeného sexu, jenže nakonec byl hodně překvapený. Místo potěšení se totiž dočkal fyzického napadení, při kterém přišel i o peníze.

O tom, že neměl dlouho intimní poměr se ženou a rád by to změnil, se 45letý muž v restauraci svěřil kamarádovi a ten mu chtěl pomoci. Předal mu proto kontakt na dívku, které by se mohl ozvat. „Ženu měl kontaktovat na základě doporučení svého známého a sejít se měli na předem určeném místě,“ uvedla pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Eliška Majerová.

Podle našich informací se muž se ženou dohodli, že ho nevšední patnáctiminutový zážitek bude stát tisíc korun. S podmínkami souhlasil. Netušil, že to sice bude nezapomenutelný zážitek, ale v negativním smyslu. Podle dohody se měli sejít u hřbitova. Jenže žena nepřišla sama. „Na domluvené místo dorazila se svým přítelem, který měl na muže bez varování zaútočit,“ upřesnila Majerová.

Měl ho několikrát kopnout do obličeje a opakovaně mlátit pěstmi. „Dívka měla vzít následně poškozenému muži ze zadní kapsy kalhot finanční hotovost ve výši tisíc korun a se svým přítelem měli z místa následně odejít,“ doplnila mluvčí. Napadený vše nahlásil na policii a ta dvojici obvinila ze zvlášť závažného zločinu loupeže. Trestný čin měli spáchat ve spolupachatelství a hrozí jim teď desetileté vězení.

Tagy: