Mnoho sil, přejí lidé Babišovi po rozchodu. Známá youtuberka mu nabídla rameno k poplakání

Andrej Babiš a Monika Babišová

Andrej Babiš se rozchází s manželkou Monikou

Oznámení o rozchodu Andreje Babiše a jeho ženy Moniky Babišové vyvolalo na sociálních sítích vlnu ohlasů. Příznivci, ale i názoroví oponenti přejí politikovi, jeho manželce a dětem v nelehké životní situaci mnoho sil. Šéfovi hnutí ANO dokonce věnovala slova útěchy i youtuberka Sugar Denny. Zprávy o rozchodu si všímají i zahraniční média.

Mnoho uživatelů na sociálních sítích opomíjí politické postoje a shoduje se na jednom: rozchod je pro rodinu vždy nepříjemnou událostí a může zanechat zvláště na potomcích neočekávané psychické následky v podobě skrytého traumatu.

ČTĚTE TAKÉ: Jak šel čas s Andrejem a Monikou Babišovými: Po boku během voleb i cestě na Hrad

Celé rodině opozičního politika tak přejí především pevné nervy a hodně sil. „Je mi to líto, ale i toto je život. Přeji oběma mnoho štěstí,“ uvedla jedna z uživatelek. Další vyjadřují přání mnoha sil i podivení, jelikož pár v jejich očích působil vždy vyrovnaně.

Na instagramovém účtu bývalého premiéra se objevil pod příspěvkem i komentář od české internetové celebrity a youtuberky Sugar Denny. „To mě mrzí. Ale kdybyste potřeboval rameno, na kterém si popláčete, jsem tu pro vás,“ napsala.

Odborník na politický marketing Petros Michopulos na síti X uvedl, že se má jednat o PR krok, jak odvést pozornost. „Držel bych se toho, že Babiš bojkotuje jednání o reformě důchodového systému. Toto je jejich věc a nám to může být jedno. Ale že destruuje stát, ne,“ napsal v příspěvku.

V pátek oznámili manželé na sociálních sítích, že se jejich společné cesty rozcházejí. „Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii. Děkujeme vám za pochopení a žádáme o zachování soukromí,“ uvedli v pátek na sociálních sítích.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Babiš mával ve Sněmovně rohlíkem a zkoušel ministry z cen. Kupku obvinil z nehorázných lží

Tagy: