Moderátorka Tománková slaví výročí 25 let na Primě, kolegové jí natočili dojemné video

Oblíbená televizní moderátorka Terezie Tománková oslavila 25 let od svého příchodu na Primu. Od regionální zpravodajky se za tu dobu vypracovala v jednu z největších novinářských hvězd republiky, třeba během debat k nedávným prezidentským volbám si vysloužila chválu i od konkurence. K čtvrtstoletí na Primě jí teď kolegové pogratulovali v dojemném videu.

Je to jen pár týdnů zpět, co si brilantně poradila s ostře sledovanou debatou k prezidentským volbám. Neděli co neděli úspěšně krotí rozvášněné politické spory i při pravidelném pořadu Partie Terezie Tománkové.

Většinou před kamerou nejde ani tak o ni, jako spíš o její hosty. Tentokrát však výjimečně obsadila hlavní roli právě Terezie Tománková.

Kolegové pro Terezii Tománkovou připravili velké překvapení, když jí před poslední únorovou Partií roku 2023 popřáli všechno nejlepší k 25 letům stráveným na Primě.

V dojemném videu zařazeném do živě vysílaných Zpráv se mezi gratulanty zařadili generální ředitel skupiny Prima Marek Singer, šéfredaktor CNN Prima NEWS Pavel Štrunc, moderátoři, režiséři, reportéři, kameramani, střihači, editoři či redaktoři televize i webu.

„Dojalo mě to. Moc si toho vážím. Děkuju vám všem, že jste to se mnou vydrželi,“ řekla po zhlédnutí videa 44letá Tománková, která se během čtvrtstoletí vypracovala z tzv. krajánka zlínské redakce a následně nadějné parlamentní zpravodajky až v jednu z nejvýraznějších tváří české žurnalistiky.

Tagy: