Muž se snažil vloupat do auta. Chtěl jsem vysvobodit neviditelnou osobu, tvrdil strážníkům

Krádež auta

Nadpřirozené jevy v Mostě

Velmi bizarní situaci musela řešit hlídka městské policie z Mostu. Podezřelý muž, pravděpodobně pod vlivem drog, se pokoušel vloupat do cizího auta. A jak své konání později vysvětlil strážníkům? Ze zamčeného vozidla se prý snažil vysvobodit neviditelného muže. Ten ho o to prý požádal. Podivný incident natočily kamery.

Když jedna z obyvatelek sídliště vykoukla ráno z okna, nestačila se divit. Na parkovišti pobíhal muž jen ve spodním prádle a županu. Snažil se dostat do jednoho z aut. Vypadal při tom prý opravdu rozrušeně. Že uvnitř někdo je, si původně myslela i žena, která zavolala městskou policii.

„Dobývá se tam. Původně jsem myslela, že tam má nějaké kamarády, protože jenom ťukal do skla a něco říkal,“ řekla žena, když strážníky volala. Městská policie potom přes bezpečností kamery skutečně spatřila muže, který se pokoušel všemožně dostat do osobního vozidla.

Strážníci poté dorazili na místo a muže hned konfrontovali s tím, proč se do auta snažil vloupat. Podezřelá osoba přišla s velmi podivnou historkou. „Muž sdělil hlídce, že ve vozidle sedí neviditelný muž, který mu říká, ať otevře vozidlo,“ popsal ředitel mostecké policie Jaroslav Hrvol. Strážníkům nezbylo nic jiného než na osobu zavolat policisty. Zdá se, že podezřelý byl pod vlivem drog.

Podobně bizarních případů se přitom v Mostě odehrálo za poslední roky hned několik. Před lety se po městě procházel muž s mačetou, který o sobě tvrdil, že je vládce pekel. Další „satan“ pak úřadoval v jenom z mosteckých bytů. Všechny případy ale měly stejný konec. Stačilo vystřízlivět a nadpřirozené jevy se dotyčným přestaly ukazovat.

Tagy: