Naháč v nákupním centru. S mužem pohoršujícím veřejnost v Žilině se vypořádali strážníci

Městská policie v Žilině (ilustrační snímek)

Nahý muž v Žilině

O nezvyklý pohled se postaral dospělý muž v Žilině, který se po městě a nákupním centru Mirage procházel tak, jak ho „pán Bůh stvořil“. Svou nahotou přítomné pohoršoval, na místo tak byli přivoláni strážníci. Před nimi se však dal naháč na útěk, začalo tak nahánění, které skončilo tím, že dotyčný skončil zpacifikovaný na zemi. O incidentu informoval web zilinak.sk.

K události došlo v úterý 22. srpna v Žilině, kde se dotyčný muž procházel nahý a bosky po centru města. Následně jeho kroky podle webu Zilinak.sk vedly do obchodního centra Mirage. Překvapení a pohoršení kolemjdoucí i zaměstnanci nákupního střediska proto zavolali městskou policii.

ČTĚTE TAKÉ: Naprostá neúcta, ať je vyhostí, hřímají Italové. „Nahá“ manželka Kanya Westa je pobuřuje

Muž se měl nacházet na Farských schodech, kam během několika minut strážnici dorazili, doplnil web Cas.sk. „Kráčel po schodech, když před Mirage zastavila policejní auta, z nichž vystoupili strážníci. Naháče začali nahánět, protože před nimi začal utíkat. Běžel k budově Prioru, kde ho zpacifikovali na zemi. Celkem dlouho s ním zápasili,“ popsala webu Zilinak.sk kuriózní situaci svědkyně.

S podobnými incidenty mají zkušenosti i čeští policisté a strážníci. Například v polovině června pátrali po muži, který nahý a patrně posilněný alkoholem pobíhal po Jičíně, vykřikoval vulgární výrazy a onanoval. Podívejte se v reportáži:

Tagy: