Nahý muž pobíhal po Mostě a děsil děti. Strážníkům před zadržením zatančil

Nahý muž v Mostě

Nahý muž v Mostě

Strážníci v Mostě řeší netradiční případ muže, který se procházel po městě úplně nahý. Když ho chtěli zastavit a domluvit mu, aby se oblékl, dal se na zběsilý útěk. Málem porazil kočárek s novorozencem, další děti se ho bály. Lékaři v nemocnici následně zjistili, že muž byl pod vlivem omamných látek.

„Je totálně ožralej nebo zfetovanej, je nahatej a právě jde po mostě. Okamžitě tam jeďte, protože jsou tady děti, čuměj a bojej se,“ volal anonym na linku mostecké policie. Strážníci namířili na popsané místo kameru a nestačili se divit. Po mostě se opravdu procházel úplně nahý muž. Jak je vidět na záběrech, ani trochu se nestyděl a překvapené pohledy kolemjdoucích si užíval.

Zdálo se, že dobrou náladu mu nezkazil ani pohled na rychle přijíždějící strážníky. Na přivítanou jim dokonce zatančil. Když ale muž viděl, že jeho taneček strážníci neocení, dal se na útěk. „Těsně před zákrokem strážníků narazil narkoman do kočárku, ve kterém byl novorozenec. Nikomu se nic nestalo, ale chování muže bylo velmi nebezpečné,“ popsal ředitel mostecké policie Jaroslav Hrvol.

Vodu kelímek, voda kelímek, voda kelímek

Nahatý muž stihl uběhnout přibližně 200 metrů. Únava ze zběsilého útěku ho dohnala až v nemocnici, kam ho strážnici po rychlém zásahu převezli. „Doktore, dej mi vodu do kelímku, vodu do kelímku, vodu kelímek, voda kelímek, voda kelímek, voda kelímek,“ naléhal na lékaře.

Podle Hrvola měl následně pozitivní test na přítomnost omamných látek. Případem se bude zabývat mostecký magistrát. Muži za procházku po městě bez oblečení hrozí pokuta.

Tagy: