Nášlapnou minu jsme minuli o desítky centimetrů. Kaizr popsal hrůzy na Ukrajině

Reportér CNN Prima NEWS popsal následky ruského raketového útoku v Mykolajivu. (11. listopadu 2022)

Reportér CNN Prima NEWS popsal hrůzy na Ukrajině

Válečný reportér CNN Prima NEWS Patrik Kaizr se před časem vrátil z Ukrajiny. Pobýval mimo jiné v Mykolajivské či Chersonské oblasti, ale také na západě země. V pořadu Nový den na CNN Prima NEWS popsal hrůzy, které ve válkou zmítané zemi zažil. Stačilo málo a na jihu Ukrajiny mohl přijít i o život.

Smrt na Ukrajině může přijít odkudkoliv. Své o tom ví mimo jiné reportér Patrik Kaizr, který už v zemi od vypuknutí ruské invaze nějaký ten čas strávil.

„Jednou jsme projížděli silnicí z Mykolajivu do Snihurivky. Když jsme se po asi 30 minutách vraceli zpátky, potkali jsme ukrajinské pyrotechniky, kteří přímo na té silnici odstraňovali nášlapnou minu. Tu jsme my předtím minuli třeba ve vzdálenosti několika desítek centimetrů. Jsou situace, které ovlivnit nemůžete,“ řekl zkušený válečný reportér ve vysílání CNN Prima NEWS.

„S čím se vždycky hodně potýkám, jsou osudy lidí, kteří třeba přišli o své blízké nebo o své domovy. To je vždy emocionálně náročné,“ dodal Kaizr.

Celý rozhovor s reportérem CNN Prima NEWS, který se právě vrátil z válkou postižené Ukrajiny, naleznete v úvodním videu.

Tagy: