Meghan princeznou moci a Kate ubohou Popelkou. Odkrytý blog vévodkyně ze Sussexu budí vášně

Vévodkyně Meghan zřejmě neměla svoji švagrovou, princeznu Kate, příliš v lásce již dlouhé roky před tím, než se sama stala členkou královské rodiny. Důkazem má být dle britského webu Daily Mail starý blog vévodkyně ze Sussexu, na kterém Kate otevřeně kritizovala už před téměř deseti lety. Zároveň s tím rostou také pochybnosti o pravdivosti tvrzení manželky prince Harryho o tom, že její povědomí ohledně způsobů a dění v Buckinghamském paláci bylo dříve jen velmi malé. Nová zjištění tak mohou přilít další olej do už tak jasně planoucího ohně mezi vévody ze Sussexu a zbytkem královské rodiny.

Pozornost britských médií nově upoutal příspěvek z roku 2014, jenž nyní opětovně spatřil světlo světa a dle kterého měla Meghan zrovna o princezně Kate povědomí velice dobré. A to minimálně dva roky před tím, než potkala Harryho. Pocity, které vůči ní chovala, přitom nebyly příliš lichotivé. Na svém starém blogu se vévodkyně ze Sussexu obouvá do královského páru a jejich svatby, a dokonce kritizuje i monarchii jako takovou. Informoval o tom Daily Mail s tím, že Meghan svůj blog smazala poté, co potkala prince Harryho, čímž se začal formovat jejich vztah.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Harryho připravila o panictví, teď si rýpla do Meghan. Tajemná milenka prince nepoznává

Někdejší herečka se dříve zamýšlela i nad tím, proč je veřejnost tolik poblázněná vším, co se princezny Kate a její svatby týče. „Holčičky sní o tom, že z nich jednou budou princezny,“ napsala. „Já vždycky chtěla být She-Ra, princezna moci. Byla to rebelka, kterou všichni znali pro její sílu. Rozhodně tu nemluvíme o Popelce,“ rýpla si nepřímo do Kate.

Budoucí vévodkyně si také neodpustila poznámku, že mnoho dospělých žen se nehodlá vzdát „svého dětského snu“ stát se princeznou, uvedl web The Mirror. „Vždyť se podívejte na to, jak byla královská svatba pompézní. A o princezně Kate se pořád donekonečna mluví,“ psala s nevolí.

Korunovace Karla III. se blíží

Harry a Meghan rezignovali na své královské povinnosti před třemi lety. Zároveň s tím se odstěhovali do Kalifornie. Údajně nemohli nadále čelit komplikovaným rodinným vztahům. Už tak dost chladnou atmosféru v královské rodině následně ještě zhoršily Harryho memoáry a dokumentární seriál, který pojednává o mladším princi a jeho ženě.

Kniha Spare a dokument Harry a Meghan značně pobouřily rodinu i veřejnost především kvůli, možná až příliš, upřímným svědectvím nejen z prostředí Buckinghamského paláce. Obsah knihy navíc téměř zapříčinil, že by se vévoda ze Sussexu nemohl zúčastnit korunovace svého otce Karla III. I tak pořadatelé dostali za úkol zajistit, aby Harry nebyl v blízkosti svého bratra Williama. Ten s pozváním Harryho a Meghan nesouhlasí.

Tagy:
vztah princ Harry Meghan Markle královská rodina Sussex blog William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu