Harryho připravila o panictví, teď si rýpla do Meghan. Tajemná milenka prince nepoznává

Servítky si v rozhovoru s moderátorem Piersem Morganem nebrala Sasha Walpoleová, dnes 40letá bagristka, s níž princ Harry přišel o panictví. Druhorozený syn krále Karla III. už podle ní není tím chlapcem, kterého znala. Neodpustila si ani poznámku na adresu Harryho manželky Meghan. Kritikou v tomto směru tradičně nešetřil ani moderátor.

Jméno ženy, s níž v mládí princ Harry přišel o panictví, se od syna britského panovníka lidé sice nedozvěděli. Ve svých pamětech s názvem Náhradník ale Harry barvitě popsal celý akt včetně detailů. Walpoleová nicméně vzala iniciativu do svých rukou a veřejně se přiznala, že to byla právě ona, kdo měl s princem sex na zemi za stodolou.

„Mohl mi dát vědět, že dá tuto scénu do knihy,“ poznamenala v rozhovoru s Morganem. Odhalit svou identitu se rozhodla prý proto, že by spekulace o tajemné starší milence prince Harryho z mládí nikdy nepřestaly. „Dokud lidi nebudou vědět, o koho se jedná, nikdy se nepřestanou vyptávat,“ konstatovala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Harryho a Meghan žene před soud nevlastní sestra. Na prince už „zapomíná“ i jeho otec.

Zdůraznila, že princovo vyprávění bylo přesné. „Skutečný šok přišel poté, co jsem si to celé přečetla. To, co napsal, byla skutečně podrobná pravda, vrátilo mě to zpátky. Nejsem ale uražená,“ cituje ženu web Daily Mail. Přiznala i to, že prince skutečně během „pětiminutového vzplanutí vášně“ plácla přes zadek, který mu i zmáčkla. „Měl pěkný zadek,“ konstatovala.

21 let se neviděli

Během televizního rozhovoru přišla řeč také na manželku prince Harryho. Morgan tradičně zažertoval na Meghanin účet, když podotkl, že obě ženy mají „hodně společného“. „Od ženy, která dělá výkopy, se dostal ke zlatokopce,“ prohlásil s odkazem na fakt, že Walpoleová pracuje jako řidička bagrů.

Walpoleová zase prozradila, že obě označují prince Harryho pouze písmenem „H“. Na dotaz, zda jí princ, který od roku 2020 žije v USA a odtrhl se od své rodiny, připadá šťastný, odvětila: „Už to není ten kluk, kterého si pamatuji. Ale zase, nejsem v jeho kůži a nevím, co se mu honí hlavou. 21 let jsme se neviděli.“ Jedním si je však jistá. „Rozhodně si pohoršil,“ podotkla v reakci na otázku, zda si po ní princ vztahem s Meghan polepšil.

Tagy: