Nové detaily vraždy na Tachovsku: Potyčce mezi muži předcházel banální spor

Policie vyšetřuje vraždu na Tachovsku.

Jaký byl motiv vraždy na Tachovsku?

Sobotní rozepři mezi dvěma muži na Tachovsku, která skončila smrtí, měla předcházet hádka kvůli banalitě. Jeden z nich totiž kvůli autu druhého nemohl projet po lesní cestě. O motivu informovala policie. Doplnila také, že pachatele obvinila vraždy.

Policie v neděli zveřejnila nové detaily k sobotní roztržce na Tachovsku v lesním porostu kousek od obce Nové Domky, která skončila ubodáním jednoho z aktérů. Tomu předcházel banální spor o průjezd lesem, přičemž jedno z aut blokovalo cestu.

ČTĚTE TAKÉ: Hrůzný objev v Krčském lese. Mrtvola ležela v potoce, případ šetří kriminalisté

„V sobotu krátce po 13. hodině jsme přijali oznámení od ženy, která sdělila, že její partner byl napaden ze strany neznámého muže a je vážně zraněn,“ uvedli strážci zákona.

Podle informací CNN Prima NEWS přijela žena s partnerem do lesa na Tachovsku kvůli houbaření. S autem ale vjeli na soukromý pozemek, kde muže majitel pozemku napadl bodnou zbraní. Zasáhnout ho měl přímo do srdce.

„Na místo vyjela nejbližší policejní hlídka, která u šestapadesátiletého muže začala provádět laickou resuscitaci. Tu si následně převzali zdravotníci,“ popsali policisté s tím, že podezřelý ihned po činu z místa odjel.

„Hlídkám se ho podařilo vypátrat a zadržet zhruba za hodinu v nedaleké obci. Nalezly a zajistily u něj zbraň, kterou způsobil zranění poškozenému,“ dodali.

Případ si nyní převzali kriminalisté. Vrchní komisař pak v neděli čtyřiasedmdesátiletého pachatele obvinil ze spáchání trestného činu. „Státnímu zástupci navrhl, aby byl obviněný stíhán vazebně,“ napsala policie. Za pár měsíců se bude před senátem krajského soudu v Plzni zpovídat z vraždy. Za tu mu hrozí až dvacetileté vězení.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zloději v Jaroměři vypáčili trezor na benzince, škoda je větší než kořist. Policie po nich pátrá

Tagy: