Oblíbený pořad Co Čech, to trenér! je zpět. Hokejový speciál nabídne rozbory zápasů i zábavu

Po roce se sportovní fanoušci těší na hokejové mistrovství světa, tentokrát v Česku – a CNN Prima NEWS bude opět u toho! V pátek 26. dubna se vrací oblíbená show Co Čech, to trenér!, která nabídne hvězdné hosty, důležité informace ze zápasů nejen české reprezentace a hlavně spoustu zábavy.

Ať už patříte mezi ty, kteří přes rok bedlivě sledují extraligu, nebo vám na hokej nezbývá čas, budete jistě souhlasit s tím, že během zápasů národního týmu platí: Co Čech, to trenér! Šampionát si v Česku nechá ujít jen málokdo a hokej se stává vděčným tématem diskusí napříč celou republikou.

ČTĚTE TAKÉ: Program mistrovství světa v hokeji 2024: Češi turnaj zahájí zápasem s favoritem

Diskusním pořadem, ve kterém hosté ze všech stran proberou veškeré dění kolem turnaje, provedou hvězdní moderátoři CNN Prima NEWS Petr Suchoň, Roman Šebrle, Pavlína Wolfová, Petr Vágner nebo Tomáš Vzorek. Chybět nebudou zákulisní informace, detailní rozbory ani ankety s hokejovými fanoušky z celého Česka.

„Fanoušci se rádi baví sportem s nadhledem a bez servítek. Přesně tak bude probíhat pořad Co Čech, to trenér! nejen o mistrovství světa, ale také o fotbalovém Euru nebo olympiádě. Nabídneme pořad, ve kterém se mluví o sportu jinak než obvykle. Zábavněji, s nadsázkou, se skvělými hosty nejen ze sportovního prostředí a hlavně o tématech, která zajímají běžné fanoušky – ty, co fandí v hospodách nebo doma u televizních obrazovek,“ říká vedoucí sportovní redakce CNN Prima NEWS Pavel Skořepa.

A o zajímavé hosty nebude v letošním hokejovém vydání nouze. V pořadu, Co Čech, to trenér! se objeví například Jiří Šlégr, Petr Bříza, kritik Jakub Koreis a další.

Hokejové diskuse, ve kterých nebude chybět nadsázka ani humor, můžete na CNN Prima NEWS sledovat 26. dubna a 3. května od 13:30. Další díly poté od 10. do 26. května každý den ve 13:30 a v neděli v 15:30.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Exkluzivní zpověď Jaromíra Jágra: Hokejová legenda bude hrát v další sezóně

Tagy: