Zemřeli hned dva herci z oblíbeného seriálu. Jejich úmrtí od sebe dělilo jen několik dnů

Fanoušky oblíbeného seriálu General Hospital (Všeobecná nemocnice) stíhá rána za ranou. Nejdříve se před pár dny dozvěděli o smrti pětasedmdesátiletého herce Douga Sheehana. Teď přišli o jednu z hvězd Joan Benedictovou, která zemřela na mrtvici, uvedl britský web Express.

Seriál General Hospital přišel během posledních pár dní o dva představitele. Ke konci měsíce zemřela herečka Joana Benedictová, která utrpěla mrtvici a jejím následkům podlehla, napsal web Express. Přesto se ale dožila šestadevadesáti let. Jen o pět dní později zemřel Doug Sheehan ze stejného seriálu ve věku pětasedmdesáti let.

V pondělí citoval web TMZ mluvčího rodiny Joany, který potvrdil, že zemřela 24. června v nemocnici v Los Angeles. Rodačka z New Yorku si zahrála v několika filmech a seriálech jako například Neuvěřitelný Hulk a Kapitol. Nejvíce se však proslavila rolí Edity Fairchildové v seriálu General Hospital, zahrála si také v Tak jde čas. Účinkovala také v několika televizních pořadech, například v show Stevea Allena.

ČTĚTE TAKÉ: Slovenští hudební fanoušci v slzách. Zemřela legenda tamní pop music Pavol Zelenay

Douglas Sheehan zemřel 29. června, jen pět dní po své kolegyni. Se svou kariérou začínal jako divadelní herec v San Diegu. V televizi se poprvé objevil v roce 1978 v seriálu Charlieho andílci. Proslavila ho však role vyšetřovatele Joea Kellyho právě v seriálu General Hospital.

Podle deníku The Independent pohřební ústav neupřesnil příčinu jeho smrti. Uvedl však, že odešel za podpory své milující manželky po svém boku. V nekrologu také sdělili, že zemřel pokojně ve svém domově.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Střelba na fakultě: Spis ukazuje nové detaily, kriminalistům zkomplikovali práci kolegové

Tagy:
smrt hvězda General Hospital Doug Sheehan Joan Benedictová