Obtěžoval letušky a chtěl se prát. Opilého Slováka musela z letadla vyvést policie

Neobvyklý zážitek potkal cestující v letadle ze španělské Mallorcy do Bratislavy. Kvůli opilému pasažérovi měl let společnosti Ryanair hodinové zpoždění. Kromě obtěžování letušek navíc podle svědků došlo málem i na fyzický konflikt s dalšími lidmi na palubě.

Hlavní postavou pondělního spoje mezi Mallorcou a Bratislavou se stal opilý Slovák s agresivními sklony. „Už do letadla nastoupil viditelně pod vlivem. Následně obtěžoval letušky a slovně napadal spolucestující. Když ho jedna z letušek před startem vyzvala, aby odložil lahev s alkoholem, odmítl,“ popsal pro web Topky.sk cestující jménem Gabriel.

Jelikož si letušky nevěděly s problémovým mužem rady, přivolaly další členy personálu. Slovák ale nadále odmítal jakékoliv výzvy, aby se zklidnil, a dokonce začal být vulgární. Vypjatá situace donutila piloty otočit letadlo zpět ze startovací dráhy a přivolat policii.

Kráčel po letadle a nevěděl, kde sedí

„Než přišli policisté, začal muž vyzývat cestující na bitku. Svlékl si tričko, hodil ho o zem a křičel: ‚No pojď, pojď!‘ Pak kráčel po letadle, byl dezorientovaný a volal, že ani neví, kde sedí,“ popsal Gabriel.

Podle svědka začala atmosféra v letadle houstnout a lidé na muže křičeli, aby letadlo opustil. „Hrdinkou byla mladá žena, která vstala ze svého místa a sebrala mu láhev,“ dodal Gabriel. Na místo nakonec přijely tři policejní hlídky a opilého agresora vzaly s sebou.

Tagy: