Mrazivé svědectví k vraždě 11leté Audrii. Mohla jsem to být já, říká dřívější oběť obviněného

11letou Audrii Cunningham našli po několika dnech mrtvou

Za smrt Audrii Cunninghamové z Texasu jsou odpovědné úřady, uvedla jedna z dřívějších obětí sexuálního obtěžování Dona Stevena McDougala, který je z vraždy mladé dívky obviněn. O jejím svědectví píše zpravodajský web ABC13.com. Muž si za své dřívější činy odseděl dva roky ve vězení, ale nebyl donucen vstoupit do registru sexuálních delikventů. Pod mostem, kde nalezli tělo 11leté školačky, vzniklo pietní místo.

Když jedenáctiletá Audrii v polovině února vyrazila ráno do školy, její rodina netušila, že ji vidí naposledy. Po cestě potkala právě McDougala, který se kamarádil s jejím otcem a který jí nabídl odvoz na zastávku. Do školního autobusu už ale nenasedla. O několik hodin později se rozběhlo rozsáhlé pátrání.

ČTĚTE TAKÉ: Pro bowlingovou hvězdu si policie přišla uprostřed hry. Obvinění se týkají dětské pornografie

„Cítím prázdnotu. Už nikdy nebudu stejná, pokud se moje dítě nevrátí domů,“ sdělila tehdy novinářům matka holčičky. O týden později našli potápěči dívčino tělo v řece, bylo přivázané k balvanu. Podezření ihned padlo na McDougala, jelikož podobné lano vozil v autě.

Bránil se tím, že pomáhal v rozsáhlém pátrání. Jenže pro policii byl od začátku hlavním podezřelým. V minulosti totiž obtěžoval nezletilou dívku. „Přišel do pokoje, kde jsem spala já a má sestřenice. Pokusil se mi sundat kalhoty. V šoku jsem mu řekla, jestli ví, kolik mi je let,“ popsala Carissa Davisová, která v dětství zažila jeho řádění. „Jeho obětí jsem mohla být i já,“ dodala. Informuje o tom zpravodajský portál ABC13.com.

„Když mě chytil a trhnul, rozmáchla jsem se rukou a udeřila ho,“ řekla. Za obtěžování Carissy tehdy dostal dva roky za mřížemi. Nikdy se ale nemusel registrovat jako sexuální delikvent.

Obyvatelé Livingstonu nyní kritizují policii, že neměla McDougala pod dohledem. Stejně to vidí i Carissa. „Nezvládli Audrii udržet naživu,“ prohlásila.

Pod mostem, kde našli tělo zavražděné dívky, vzniklo zatím pietní místo. Její tělo do pohřebního ústavu doprovázeli nejen policisté s hasiči, ale i autobus, do kterého měla v den své vraždy usednout. McDougalovi nyní za vraždu hrozí doživotí bez možnosti podmínečného propuštění, nebo dokonce i trest smrti.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Soud v USA poslal do vězení tyranku, která točila přísnou výchovu dětí. Videa bodovala

Tagy:
most vražda Texas kámen podezřelý USA pietní místo provaz sexuální delikvent registr sexuálních delikventů Audrii Cunninghamová don steven mcdougal Livingston