Od sukničkáře po latentního homosexuála. Tajná služba eviduje třaskavé informace o Putinovi

Ruský prezident Vladimir Putin byl v dobách svého působení v Drážďanech, jako agent KGB, velký sukničkář. Píše to web týdeníku Focus s odvoláním na tajné spisy Spolkové zpravodajské služby (BND).

Putin působil v Německu v letech 1985 až 1990, v té době byl ženatý s Ljudmilou, rozenou Škrebněvovou. To mu ale nebránilo v záletech, píše web týdeníku Focus. Informace o jeho nevěrách získala německá tajná služba z důvěryhodného zdroje, a to přímo od Putinovy manželky. Prostředníkem se stal německý agent, který si získal Ljudmilinu důvěru, píše Focus.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela údajná Putinova matka. Vova vždycky musel všechny porazit, vyprávěla

Soukromý život Putina je předmětem mnoha divokých spekulací. Nahrává jim i jeho fanatická snaha chránit si své soukromí. Například v květnu roku 2008 skončil deník Moskevský dopisovatel, který informoval o tajném rozvodu Putina a jeho manželky Ljudmily. Manželé svůj rozchod oznámili až o několik let později.

Nepotvrzené zprávy hovoří o tom, že se Putin sblížil s olympijskou vítězkou v moderní gymnastice, o třicet let mladší Alinou Kabajevovou. Právě o ní se nyní hovoří jako o Putinově partnerce, která je nejspíše i matkou jeho tří dětí, píše deník Berliner Zeitung. Kolují také informace, že Putin má mít v Německu i mnoho nemanželských dětí.

Když se reportéři rakouského deníku Standard Putina během jeho státní návštěvy Itálie zeptali na údajné manželství s bývalou sportovkyní, tvrdě je odpálil. „Odmítám, aby někdo strkal nos do života někoho jiného,“ řekl.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tajemství Putinova obrněného vlaku odhaleno. Při cestování má po ruce lázně i tělocvičnu

V roce 2014 spatřila světlo světa kniha s názvem Vladimir: Celá pravda o Putinovi. Autor Stanislav Belkovskij v ní tvrdí, že Putin může být latentně homosexuál, a proto pěstuje na veřejnosti tak silně kult mužství. Na závěr píše, že je ruský prezident velmi osamělý člověk, a s odkazem na anonymní zdroje uvádí, že sex a náklonnost jsou Putinovi stejně cizí.

Tagy: