Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj:
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Poházené odpadky, nevhodně skladované jídlo a špinavé nádobí po celé kuchyni. V takovém stavu našli v pondělí kontroloři Státní zemědělské a potravinářské inspekce restauraci Na rybárně v Letovicích v Jihomoravském kraji, jejíž kuchyni okamžitě zavřeli, napsal Blanenský deník. Majitelka restaurace nyní zvažuje obranu soudní cestou.
Inspektoři upozornili na problémy v restauraci na portálu Potraviny na pranýři. Mezi zjištěné nedostatky patří například špatné hygienické podmínky na toaletách, znečištění kuchyňského a pracovního náčiní, silně znečištěná chladící zařízení, nevhodné skladování potravin a riziko jejich kontaminace. Uzavřena byla pouze kuchyň, zbytek provozovny zůstává otevřený.
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Hygiena zjistila nedostatky v restauraci v Letovicích.
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
„Kvůli nemoci tam nebyla kuchařka. Nevařili jsme, hosté chodili jen na pivo a další nápoje. Inspekci jsme na to upozornili, nezajímalo je to. Nafotili to a zveřejnili. Poškodilo nás to. Když kuchyně fungovala, byla za mě v pořádku. Teď jsme ji v posledních týdnech využívali jako skladiště,“ řekl muž.