Okamžitě skonči a omluv se, vyzval Zaorálek Koláře. Kvůli vulgaritám zvažuje další kroky

Exministr zahraničí Lubomír Zaorálek (vlevo) a poslanec Ondřej Kolář (vpravo)

Kolář: Zaorálek je ku*va

Poslanec Ondřej Kolář (TOP 09) neustále pokračuje ve svých nesmyslných vulgaritách, a tak ho vyzývám, aby s tím okamžitě skončil a omluvil se. Na svých sociálních sítích to v neděli uvedl bývalý ministr zahraničí Lubomír Zaorálek (SOCDEM). Reaguje tak na sprostý výrok Koláře z rozhovoru pro CNN Prima NEWS. Zaorálek zdůraznil, že pokud na jeho výzvu poslanec nezareaguje, bude zvažovat další kroky. Kolář se na sociálních sítích za vulgarity den po zveřejnění rozhovoru veřejnosti omluvil. Reakci Koláře redakce CNN Prima NEWS zjišťuje.

„Vzhledem k tomu, že Ondřej Kolář neustále pokračuje ve svých nesmyslných vulgaritách, vyzývám ho, aby s tím okamžitě skončil a omluvil se. Pokud tak neučiní, budu zvažovat další kroky,“ napsal v neděli odpoledne Zaorálek na sociální síti X.

Kde a jak měl Kolář údajně ve vulgaritách pokračovat, neuvedl. Jeho reakci redakce CNN Prima NEWS zjišťuje.

ČTĚTE TAKÉ: GLOSA: Co je horší? Babišův „z*rd“ v mailu, nebo Kolářův veřejně vyslovený „ču*ák“?

Celý spor mezi politiky vygradoval po rozhovoru, který Kolář poskytl pro CNN Prima NEWS. V něm se velice silně a zejména vulgárně opřel do bývalého ministra zahraničí. K menším dohadům však došlo již o pár dní dříve v Partii Terezie Tománkové. Zaorálek tehdy prohlásil, že Kolářův otec – poradce prezidenta Petr Kolář – pracuje pro Putina.

Kolář: Vulgarity do politiky nepatří

„Lubomír Zaorálek je č*rák. Vždy nás obracel na Východ. A tento člověk si bude dovolovat mého otce obviňovat z práce pro Rusko? Ať jde do haj*lu,“ nebral si Kolář servítky. Exministr zahraničí reagoval přirovnáním k politickému sokovi: „Může si podat ruku s Andrejem Babišem. Kdo nemá argumenty, ten sahá po nadávkách.“

Sám Kolář o den později přiznal selhání. „Zdravím vás z Ukrajiny a omlouvám se všem, kterých se dotklo, že jsem politickou nulu Zaorálka, který o tátovi prohlásil, že pomáhá Putinovi financovat válku, počastoval sprostými výrazy. Vulgarity do politiky nepatří. Unesly mě emoce,“ napsal na sociální síti X.

Tagy: