Olympijský medailista má nový rapový singl. Do videoklipu obsadil i známého zápasníka MMA

Alexem Choupenitch byl hostem rozhovoru na CNN Prima NEWS.

Umí šermovat i zpívat, doma má bronzovou olympijskou medaili a na kontě už čtvrtý videoklip. Šermíř Alexander Choupenitch vydává nový singl nazvaný Boj, ve videoklipu si zahrál i známý MMA zápasník Jiří Procházka. CNN Prima NEWS se navíc podařilo zjistit, jak to aktuálně mají oba se ženami.

„Chtěl jsem odkázat na cestu bojovníka, moji cestu. Byl bych moc rád, kdyby to lidi motivovalo, aby na sobě pracovali,“ popsal Choupenitch poslání svého songu.

Boj je téma, o kterém prý příliš přemýšlet nemusel. Je součástí života jeho i života kamaráda bojovníka MMA Jirky Procházky, který si v novém videoklipu zahrál také. „Je to český samuraj, vnímám ho tak. Má perfektní propojení s Asií a je to bojovník, takže byl jasnou volbou,“ vysvětlil olympijský medailista.

V klipu, který se překvapivě točil převážně v Praze, vzpomíná Choupenitch i na hry v Tokiu, na kterých v létě získal ve fleretu třetí nejcennější kov. A stejně jako ve sportu i v hudbě má dva největší fanoušky v rodičích, kteří jsou operními pěvci. „Mají z toho radost a podporují mě, protože ví, že dělám to, co mě baví,“ popsal.

I když toho mají Choupenitch a Procházka mnoho společného, partnerský život vedou úplně jinak. „Řekl jsem si, že od chvíle, kdy vezme má kariéra jasný směr k titulu UFC, udělám pro to vše. Budu se snažit ovládnout své tělo a mysl a jít si jen za tím. Holky mám úplně odstřihnuté,“ prozradil Procházka.

„Já přítelkyni mám, ale odjíždím do zahraničí, kde se věnuji jen tréninku a na nic jiného se tam nesoustředím. Když jsem v Česku, snažím se na přítelkyni udělat čas. Je velice tolerantní a respektuje to,“ přiblížil Choupenitch.

Tagy: