Hrůzný nález na Floridě: Ve vodě plavaly kufry s čnějícími ostatky ženy, pátrají i obyvatelé

Na Floridě byly nalezeny tři kufry naplněné lidskými ostatky. Policie uvedla, že jde o části mrtvoly ženy.

Těla v kufrech na Floridě

Americká policie řeší otřesný případ. Na Floridě byly nalezeny tři kufry naplněné lidskými ostatky. Policie uvedla, že jde o části mrtvoly ženy. Po pachateli či pachatelích intenzivně pátrají nejen detektivové, ale i obyvatelé oblíbené přímořské oblasti.

První kufr s částmi těla našel stavební dělník ve vodě zhruba tři kilometry severně od místa, kde se později našly další dva kufry. „Policisté a detektivové potvrdili, že se skutečně jedná o lidské ostatky, které z kufru vyčnívaly,“ popsal Russ Mager, policejní ředitel města Delray Beach.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dramatická záchrana chlapečka v Michiganu. Důstojník ho vyrval ze spárů smrti

Zavražděná žena byla stará 35 až 55 let. „Na základě stavu oběti se domníváme, že se do vody dostala v době od pondělí 17. července do časných ranních hodin ve čtvrtek 20. července,“ uvedl policejní mluvčí Casey Kelly.

Na sobě měla top s květinovým vzorem. A právě do tohoto kousku oblečení vkládá policie naději na vyřešení případu. „Značka květinového topu je Betzabe, což je unikátní. Domníváme se, že se jedná o brazilskou společnost,“ sdělil Kelly.

Delray Beach Police Investigate Homicide Delray Beach police are asking for the public's help with information related...

Posted by Delray Beach Police Department on Sunday, July 23, 2023

Policie vyzvala obyvatele, aby se snažili vzpomenout si na sebemenší detaily, které by jí mohly pomoci. „Myslím, že by se měl každý porozhlédnout a zjistit, jestli neuvidí něco podezřelého. Možná někdo něco zaznamenal a nepřikládal tomu tehdy důležitost,“ řekla obyvatelka Delray Beach Terri Indekeuová.

Místní proto procházejí záznamy svých domácích bezpečnostních kamer. „Všichni tu musíme žít a chceme žít v bezpečném prostředí. Je třeba si navzájem pomáhat,“ uvedla Bonita Hureauová z Delray Beach. Policisté věří, že se jim podaří pachatele brzy dopadnout. Čekají teď na zprávu od soudního lékaře. Ten by měl zjistit, jak žena zemřela.

Tagy: