Payne si hodinu před smrtí povídal s fanynkou. Přednesl jí přání, které bylo jeho posledním

Liam Payne

Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction

Týden po tragické smrti hvězdného zpěváka Liama Payna, který za sebou zanechal miliony truchlících fanoušků, vyplouvají na povrch nové informace o jeho posledních chvílích, píše The Mirror. Pouhou hodinu před svou smrtí se měl ve svém hotelu setkat s věrnou fanynkou, s níž se podělil o své velké přání, kterým bylo koupit si dům v Buenos Aires.

Fanynka Diana se o průběh svého setkání se zpěvákem, které mělo proběhnout pouhou hodinu před jeho smrtí, podělila v argentinském pořadu TN Central. S Paynem se Diana měla setkat v hotelové lobby a údajně si spolu několik minut povídali, píše The Mirror.

ČTĚTE TAKÉ: Nové okolnosti v případu Liama Paynea. Mohl žít. Záchranka se volala pozdě, tvrdí jeho blízký

„Liam vypadal, že je v dobré kondici. Nebyl opilý ani agresivní. Přišel za námi a strávil s námi docela dost času. Vyprávěl nám o svých zážitcích z Buenos Aires, o místech, kde byl, a kam by se chtěl podívat. Říkal, že se mu město líbí tak moc, že by si tu chtěl koupit dům,“ sdělila fanynka.

Fanynka v hotelu byla i v době, kdy k místu přijela vozidla policie a záchranné služby, píše magazín OK!. Zjištění, že zpěvák zemřel, v ní vyvolalo šok a zděšení. „Vůbec mě nenapadlo, že to byl Liam, protože ještě před hodinou vypadal, že je v pořádku. Bylo to opravdu šokující, když jsem si uvědomila, že někdo, koho jsem nedávno viděla, je mrtvý,“ dodala Diana.

Liam Payne zemřel ve středu 16. října po pádu z hotelového pokoje. Po nešťastném incidentu se před budovou shromáždily stovky fanoušků, aby uctili jeho památku. Podle nejnovějších výsledků toxikologických analýz zpěvák měl v těle zbytky drog včetně kokainu, benzodiazepinů, cracku a „růžového kokainu“, což je kombinace metamfetaminu, ketaminu a MDMA.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Rozmlácený pokoj zpěváka Liama Payna byl plný drog. Policie zveřejnila fotky z místa tragédie

Tagy:
smrt hudba společnost Hollywood celebrity hodnoty Buenos Aires Jaroslav Suchánek Daily Mirror Interstellar Liam Payne umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika