Tři zraněné děti a dva dospělé si vyžádala nehoda na Lounsku. Auto vylétlo mimo silnici

Při havárii osobního auta na D7 na Lounsku se v sobotu před polednem zranilo pět lidí, z toho tři děti. Jednoho nezletilého s podezřením na vážné zranění přepravil vrtulník na traumacentrum v Ústí nad Labem, dva dospělé, matku a otce, a další dvě děti převezly sanitky s podezřením na vážná zranění do nemocnice ve Slaném, řekl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje Prokop Voleník. Silnice je kvůli nehodě uzavřená.

Nehoda se stala kolem 11:20 na 42. kilometru D7. „Stalo se to mezi Louny a Toužetínem, kdy vozidlo z dosud nezjištěných příčin vyjelo mimo komunikaci,“ popsala nehodu severočeská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Komunikace je podle ní kvůli zásahu a vyšetřování nehody obousměrně uzavřená.

ČTĚTE TAKÉ: Mrazivé detaily tragické nehody na D2: Otec zemřel, zraněnému dítěti nikdo z řidičů nepomohl

Podle záchranářů se auto převrátilo přes střechu. Na místo vyjely dvě jednotky hasičů, jednoho ze zraněných museli hasiči z havarovaného auta vyprostit.

„Dvě jednotky vyjely k dopravní nehodě osobního auta u Loun. Při nehodě bylo pět lidí zraněno. Jednoho z nich hasiči z havarovaného auta vyprošťovali. Na místě zasahovala letecká záchranná služba. Jeden člověk byl transportován vrtulníkem do nemocnice. Ostatní odvezly sanitní vozy,“ uvedli na sociální síti X hasiči.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Divoká jízda v Praze. Muž měl nastoupit do vězení, místo toho seděl za volantem kradeného auta a ujížděl strážníkům

Tagy:
havárie Ústí nad Labem Louny okres Louny Nemocnice Slaný Zdravotnická záchranná služba Ústeckého kraje