Mrazivé detaily tragické nehody na D2: Otec zemřel, zraněnému dítěti nikdo z řidičů nepomohl

Tragická dopravní nehoda se stala v pátek na slovenské části dálnice D2 nedaleko českých hranic. Osobní automobil při ní zezadu narazil do kamionu. Řidič svým zraněním podlehl, čtyři pasažéři se zranili. Zraněnému dítěti, které u krajnice čekalo na záchranáře, nikdo z projíždějících řidičů nepomohl.

Nehoda se stala v pátek okolo sedmé hodiny ráno na dálnici D2 ve směru na Českou republiku. Osobní automobil zde jen několik set metrů před sjezdem na obec Kúty za dosud nejasných okolností zezadu narazil do kamionu. Náraz byl tak silný, že vozidlo odhodil přes svodidla do příkopu.

ČTĚTE TAKÉ: Nehoda osobního vozu s autobusem na Děčínsku. Kolize se neobešla bez zranění

„Při nehodě byl zraněn nejen řidič, ale také jeho spolujezdkyně a tři malé děti. Osmačtyřicetiletý muž bohužel svým zraněním na místě podlehl. Záchranáři všechny zraněné převezli do nemocnice. Policisté museli dálnici ve směru na Českou republiku na nezbytně nutnou dobu zcela uzavřít, aby mohli nehodu zadokumentovat a odstranit její následky,“ uvedla podle deníku Nový Čas slovenská policie.

„Řidič kamionu po srážce okamžitě zalarmoval všechny záchranné složky. Žádný z projíždějících řidičů nezastavil ani jinak nepomohl, a to ani v případě, že jedno ze zraněných dětí čekalo na pomoc na kraji silnice,“ dodali policisté.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Divoká jízda v Praze. Muž měl nastoupit do vězení, místo toho seděl za volantem kradeného auta a ujížděl strážníkům

Tagy: