Pobodal známou a dal se na útěk. Policie zadržela nebezpečného muže z Chebska

Policejní vůz (ilustrační foto)

Pokus o vraždu v Chebu

K večeru napadl svou dobrou známou, způsobil jí řezná i bodná poranění a poté utekl. Policie pátrala po devětatřicetiletém muži z Chebska, kterého po zmíněném činu podezřívá z pokusu o vraždu. V sobotu odpoledne ho muži zákona zadrželi, informace poskytnou, jakmile to bude možné.

V pátek 5. ledna měl muž z Hranic na Chebsku po předchozím uvážení napadnout svou dvaatřicetiletou známou. Incident se stal okolo 20. hodiny před domem v Hranicích, kde jí měl způsobit vážná bodnořezná poranění na různých částech těla. „Devětatřicetiletý muž měl jednat s úmyslem svou známou usmrtit. Žena byla se svým zraněním letecky transportována do nemocnice v Plzni,“ uvedla policie.

‚‚Před krátkou chvílí jsme muže zadrželi. Další informace poskytneme, jakmile to bude možné,‘‘ uvedla policie po 15. hodině na sociálních sítích.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Příbuzní ubodaného chlapce v Hradci promluvili. Útočník má psychickou poruchu a bere drogy

Muž po útoku z místa okamžitě utekl. Kriminalisté z Karlovarského kraje ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

„Zároveň se v rámci tohoto případu obracíme na veřejnost a hledáme svědky, kteří devětatřicetiletého muže z Hranic na Chebsku viděli nebo s ním byli v kontaktu, aby informace vedoucí k jeho zadržení oznámili na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu. Svědectví občanů by kriminalistům mohlo výrazně pomoci při pátrání,“ podotkla policie v sobotu ráno na webu, kde zveřejnila i fotografii hledaného.

Tagy: