Podivný případ v Litvínově: Muž měl brutálně napadnout dvě dívky. Jsem sám oběť, hájí se

Policie na Kladensku vyšetřuje vraždu staršího muže.

Útočil na dívky

Policisté v Litvínově se zabývají případem údajného brutálního napadení dvojice dívek. Měl na ně zaútočit muž, který si je předtím potají natáčel. Když se proti tomu ohradily, začal být agresivní. Jedna z dívek podle všeho skončila v nemocnici. Podezřelý však policii tvrdí, že obětí je on sám.

Na incident v Bezručově ulici v Litvínově upozornil jeden z přihlížejících městskou policii. „Je tam nějaká skupina lidí a volá, ať zavoláme policii. Nevím, jestli se tam napadají, perou nebo hádají,“ řekl muž do telefonu. Na místo tak vyrazili strážníci. Později si případ převzala státní policie.

Stále není totiž jasné, kdo byl oběť a kdo útočník. Vše mělo začít ve chvíli, kdy se skupina pěti dívek vracela domů ze zábavy a všimly si muže, který si je podle jejich slov natáčel na mobilní telefon. Když se dvě z nich proti tomu ozvaly, měl na ně údajně brutálně zaútočit.

„Jedna z dívek uvedla, že ji muž kopal do břicha, a prý obdržela také několik ran pěstí do obličeje,“ uvedl Zdeněk Urban z Městské policie Litvínov. Jednu ze zraněných dívek musela záchranka odvézt do nemocnice.

„Po primárním ošetření posádkou byla následně odvezena do mostecké nemocnice,“ konstatoval mluvčí ústecké záchranné služby Prokop Voleník. Druhou dívku měl muž zfackovat. Strážníkům ale údajný útočník trdil, že on sám je obětí brutálního napadení.

„Přítomný muž tvrdil, že dívky napadly bezdůvodně jeho. Vzhledem k tomu, že nebylo jasné, kdo výtržnost způsobil, byla na místo přivolána hlídka,“ sdělil Urban. Policisté ještě nevyslechli všechny svědky. Možná právě jejich výpovědi vnesou do zamotaného případu světlo.

Tagy: