Hororová zpověď. Muž na Náchodsku pobodal ženu: Zlobila, tak koupila dvě díry do břicha

Královéhradecká mordparta řeší další pokus o vraždu. Dvaasedmdesátiletý muž se měl na Náchodsku pokusit zabít o 38 let mladší ženu. Reportérovi Krimi zpráv se podařilo s obviněným promluvit. Jak mu incident popsal?

Případ řeší kriminalisté už od pátečního večera. Dvaasedmdesátiletý muž chtěl na Náchodsku podle policie zavraždit čtyřiatřicetiletou ženu. „Pod vlivem alkoholu a po předchozí roztržce měl muž uchopit nůž a ženu dvakrát bodnout do horní poloviny těla,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí policie Lucie Konečná.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Děsivý útok v pražském metru. Agresor pobodal muže, pak ho vyhodil ze soupravy

Na pomoc zraněné ženě přiletěli záchranáři z fakultní nemocnice z Hradce Králové. „Zavolal je sám obviněný, žena byla následně letecky transportována do nemocnice. Po domluvě se státním zastupitelstvím nebyl podán návrh na vzetí do vazby,“ doplnila Konečná.

Žena útok přežila, lékaři jí v nemocnici zachránili život. Reportérům CNN Prima NEWS se podařilo s  obviněným mužem mluvit. Na otázku, co se v osudný den odehrálo, odpověděl: „No jedna ženská tady zlobila, tak to koupila a pak ji odvezli do Hradce do špitálu.“

Obviněný popsal útok

Na dotaz „co koupila“, odpověděl, že „dvě díry do břicha, kudlou“. Proč na ženu zaútočil, už ale neprozradil. O partnerku se jednat nemělo. „Jenom návštěvnice. To tak v životě někdy chodí,“ upřesnil obviněný, který pak přiznal, že v minulosti už byl za mřížemi.

Podle souseda se u obviněného ženy střídaly, žádná tam ale nevydržela dlouho. „Občas tam někdo bydlel, ale většinou byl sám. Ale koho tam měl teď naposledy, vůbec nevím,“ doplnil. „Muži za zvlášť závažný zločin vraždy ve stádiu pokusu hrozí až 18letý pobyt za mřížemi,“ uzavřela Konečná. Zatím je vyšetřovaný na svobodě, má ale zákaz se s ženou stýkat.

Tagy: