Nové informace ke krvavému útoku v Pobedimi. Pobodání exmanžela a syna zachytily kamery

Policie zveřejnila okolnosti krvavého útoku ženy, která v sobotu večer v obci Pobedim v okrese Nové Mesto nad Váhom pobodala svého exmanžela a syna. Vše totiž zachytily kamery instalované v domě. Ženu nyní policisté obvinili z pokusu o vraždu a ublížení na zdraví, hrozí jí až dvacet let.

Obviněná se v sobotu večer pokusila zabít svého bývalého manžela v rodinném domě. Útoku měla podle webu tvnoviny.sk předcházet hádka a také rvačka mezi rodiči dítěte. Zatímco si oběť hrála se svým synem, žena ho měla bodnout nožem do zad a krku. Muž, který se obával o svůj život a zdraví, utekl k sousedům. Incident měly zachytit bezpečnostní kamery v domě.

Muž při útoku utrpěl mnohočetná zranění obličeje, krku, ramen, zad a paží. Řezné rány utrpělo i nezletilé dítě. Obrovské štěstí měl druhý syn, který v době incident nebyl doma.

„Z dosavadního vyšetřování vyplynulo, že obviněná se v sobotu, krátce po 20. hodině v rodinném domě ve vesnici Pobedim, pokusila zabít svého bývalého manžela. Zatímco poškozený stál k obviněné zády a hrál si se synem, měla ho bodnout nožem do zad a krku. Následně došlo mezi bývalými manželi k souboji, během kterého měla žena také pronést slova: ‚Zabiju tě.‘ Oběť ze strachu o svůj život a zdraví utekla z rodinného domu k sousedům, které požádala o pomoc,“ uvedla pro web Nový čas policejní mluvčí Katarína Kuzmová

V době příjezdu záchranářů měla mít řezné rány na krku i žena, podle všeho si je způsobila sama. Jí a jejího exmanžela převezla sanitka po ošetření do nemocnice v Trenčíně, jejich syna do Piešťan. Všichni byli mimo ohrožení života.

„Vyšetřovatel zpracoval podnět ke vzetí obviněné do vazby. Pokud bude shledána vinnou, hrozí jí trest odnětí svobody na 15 až 20 let,“ informovala slovenská policie.

Motivem jejího činu mohl být podle místních obyvatel fakt, že se účastníci incidentu před časem rozvedli. Muž si dokonce měl starostce postěžovat že se rozvést musel. Žena zase přátelům na sociální síti poněkud záhadně napsala, že není všechno zlato, co se třpytí.

Tagy: