Pokusil se mě znásilnit, tvrdí dívka o taxikáři, přidala i video. Je to jinak, brání se řidič

Ilustrační foto

Pokusil se mě znásilnit řidič v taxíku, tvrdí dívka z Prahy

Na sociálních sítích se objevilo krátké video z prostoru osobního automobilu, na němž jsou zaznamenány skřeky, hlasité odmítání či prosby. Zveřejnila jej dívka, která tvrdí, že ji znásilnil řidič taxi. Ten se však brání a tvrdí, že celou situaci nepopisuje pravdivě. Okolnostmi případu se již zabývají kriminalisté.

Dívka obvinila taxikáře, že se ji pokusil znásilnit. Své tvrzení podložila záznamem o délce 24 vteřin, v kterém se ozývá dívčí hlas doprovázený nářky a je z něj patrné, že se mladá slečna pokouší bránit. Co se ale skutečně v taxíku stalo, se dozvíme pouze stěží. Jako téměř každý podobný případ má i tento dvě verze, podle toho, kdo jej vypráví.

ČTĚTE TAKÉ: Muž podezřelý z brutálního znásilnění na Letné byl dopaden. Zadržela ho rakouská policie

Sama autorka videa popsala redakci KRIMI Zpráv svou verzi. „Seděla jsem vzadu. Najednou zastavil, sedl si ke mně dozadu a začal mě osahávat. Nejdřív jsem se lekla a byla v šoku. Začala jsem bránit, kopat do něj a prosit ho, aby mě nechal být,“ sdělila jen pár minut před tím, než šla nahlásit útok na policii.

Případem již zabývají kriminalisté z mravnostního oddělení. „V tuto chvíli je případ prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu znásilnění ve stadiu pokusu,“ řekl mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Svou verzi příběhu chtěl redakci KRIMI Zpráv představit také řidič. Schůzku však nakonec zrušil s vysvětlením, že si policisté nepřejí, aby nyní celou záležitost komentoval v televizi. Redakci se přesto podařilo získat vyjádření jeho tlumočníka. „Byla opilá, a proto se nemohla dostat z auta. Pán jí pomáhal, aby se dostala ven. Při tom ho však paní začala líbat, dávat pusinky a podobně,“ tvrdí Jan Nguyen.

Dívka však tato slova odmítá. „Ta verze je směšná, dokazuje to i video, kde ho prosím, ať mě nechá na pokoji,“ reagovala. Policisté vše šetří. Lze ale předpokládat, že se nepodaří sehnat žádné svědky, a to hlavně kvůli tomu, že ke všemu došlo uvnitř taxíku uprostřed noci.

Tagy: