Zvrat u Vémoly: S milencem Lely jsem se spletl, přiznal. V domě se objevila policie

Karlos Vémola se svojí partnerkou Lelou Ceterovou a dcerou Lili

Vémola obvinil Lelu z nevěry

Ve „Vémolandu“ je stále dusno. V úterý dům českého zápasníka MMA Karolose Vémoly navštívila dokonce policie, která doprovázela jeho snoubenku Lelu Ceterovou, když si přijela pro věci. Svého partnera se prý bála. Krátce před tím ho obvinila z toho, že ji měl fyzicky napadnout, když měla v náručí šestitýdenního Rockyho.

Když policie dorazila do Vémolandu, známý bojovník nebyl doma. „Policie mi volala, ale zjevně sama Lele nevěří. Ona tvrdí, že jsem ji uhodil. Vůbec nevím, kdy se mělo něco takového stát,“ uvedl pro web  iSport Vémola s tím, že se strážců zákona ptal, jak je na tom Lela zdravotně a zda navštívila lékaře.

To prý ale zatím neudělala. „Jestli ale tvrdí, že má zranění hlavy, proč nešla k doktorovi? Řekli mi, že je naprosto v pořádku, lékařská zpráva není, ale tvrdí, že jsem ji udeřil do hlavy,“ podivil se zápasník MMA.

„Lela je přitom u doktora pořád. Když má rýmu, jede k doktorovi. Cokoliv se jí stane, jede k doktorovi. Ona je opravdu bolístko, tak proč k němu nešla, když tvrdí, že má zranění nebo že jsem ji zbil,“ pokračoval.

Vémola v noci na úterý zveřejnil na sociálních sítích video, ve kterém svou snoubenku a matku dvou dětí Lelu Ceterovou obvinil z toho, že mu byla nevěrná s jeho kamarádem Vítem Kaiserem. Tomu prý uštědřil pár facek, své manželce na oplátku sebral mobilní telefon. Ceterová ovšem později prostřednictvím své manažerky oznámila, že ji měl fyzicky napadnout ve chvíli, kdy měla v náručí šestitýdenního syna a že na svého snoubence podá trestní oznámení.

Lela by se měla omluvit

„Najednou za to, že jsem ji osočil, zkouší tohle. Až si myslím, že strašně lacině. Chudáci děti. Útočí tím nejhorším, co může říct. Že jsem zbil ženu s dítětem v náručí. To člověk nevymyslí ani ve filmu,“ rozhořčil se.

Že by svou partnerku jakkoliv fyzicky napadl, naprosto odmítá. „Ani jsem se jí nedotkl. Proto na sobě nic nemá. Ale jestli se bouchla jinde, nebo jestli ji někdo uhodil, tak ať zajede k doktorovi. To se ale, myslím, nestalo. A protože má máslo na hlavě, místo toho, aby se omluvila, tak se ze mě zcela uboze snaží udělat zrůdu.“ dodal zápasník.

„Matku svých dětí bych v životě neuhodil. A jak ji miluju a mám ji rád, tak tohle mě neuvěřitelně uráží a ubližuje mi to. Tvrdit, že jsem bil někoho s dítětem v náručí? Vždyť Lilinka je doma, která to vnímá. Jak bych to mohl udělat před ní. Dobře, Rocky je malý, ale Lilince už jsou dva a půl roku, vnímá, co se děje,“ řekl Vémola s tím, že v době jejich hádky byla doma přítomna také uklízečka, která by musela být svědkem údajného napadení.

Vémola své video během úterý ze sociálních sítí smazal. Později se také omluvil zápasníkovi Kaiserovi, kterého obvinil z toho, že má poměr s Ceterovou. Učinil tak prostřednictvím svého mediálního zástupce Aleše Rataje na webu Fight live.

„Karlose Vémolu zpětně mrzí, že do jejich vzájemných partnerských problémů byl neprávem uveden pan Kaiser a jeho rodina, která s jejich rozchodem nemá nic společného. Karlos v úterý pana Kaisera osobně kontaktoval a vyjádřil jemu i jeho manželce upřímnou omluvu,“ vzkázal.

Tagy: