Zdrcený Vémola chce Lelu i děti zpět doma. Tohle mě zabije, sport jde stranou, řekl

Vémola obvinil Lelu z nevěry

Zápasník Karlos Vémola sice na sociálních sítích svou snoubenku Lelu Ceterovou nešetřil, avšak nyní, když zůstal ve svém „Vémolandu“ sám, pomalu otáčí. Jak sdělil webu iSport, slovenská playmate i jejich dvě děti jsou doma vítaní. Sám totiž nechce, aby odešla, z rozchodu je zdrcený. Dodal také, že sport bude muset jít nyní stranou.

„Máme malé děti, nechci, aby se s nimi někde tahala v téhle zimě. Když spolu dva nemůžou být, tak nemůžou. Ale jak to vyřešit,“ tápal rozhozený Vémola, od kterého jeho snoubenka Lela odešla. V noci na úterý na sociálních sítích zápasník oznámil, že ho jeho láska podvedla a oficiálně se rozešli.

„Zašlo to daleko. Já nevím, kam ona teď půjde, když on jí (údajný milenec, pozn. red.) to nebude financovat. Ať Lela klidně zůstane tady v domě. Já bych byl rád, kdyby tady s dětmi byla. Nemusím si jí ani všímat, dům je dost velký. Nevyhazuju ji. Nechci, aby odešla. Ta situace je strašná. Ona je bez věcí někde pryč. Cítí se ublížená, nadává, že jsem to zveřejnil,“ pokračoval v rozhovoru pro iSport.

Půjdu o deset schodů dolů

Sám je podle svých slov také zoufalý a nešťastný. „Měl jsem jít (na magnetickou rezonanci, pozn. red.), ale jak se tohle dělo, tak to šlo úplně mimo. Takže to bude mít vliv na mou přípravu, na moje všechno. Ruka je asi celkem ok, ale mrzí mě, že mě tohle zase zabije. Půjdu zase o deset schodů dolů,“ přiznal Vémola s tím, že nebude mít chuť trénovat nebo rehabilitovat.

Nyní je pro něj priorita rodina. Důrazně tak odmítl, že by své partnerce jakkoliv ublížil. „Když jsem se s ní o tom bavil, byla u toho i uklízečka. Nic jsem Lele neudělal. Jsem s ní pět let, nikdy jsem se jí ani nedotkl. A vůbec nevím, proč něco takového šíří. Má vztek,“ popsal.

Ostatně podobně prý zuří i celá její rodina. „Její máma mi volá, že jsem z ní udělal ku*vu. Ať to video stáhnu, že jsem si to vymyslel. Útočí na mě, jak můžou… Ona (Lela, pozn. red.) tvrdí, že s ním nespala. Dobře, mně je to jedno, jen říkám, že je špatně, že za mými zády chodí s mým kamarádem po večeřích. Ona má šestitýdenní dítě a každý den v týdnu je několik hodin pryč,“ dodal

Lela však tvrdí něco jiného. „Můj muž je duší bojovník. Jeho dlouhotrvající zdravotní problémy se často odrážejí v jeho každodenním životě a na psychice. Poslední týdny jsou u nás náročné a já jako žena po porodu přirozené potřebuji s dětmi klid,“ uvedla pro deník Blesk Lela, která teprve před několika týdny přivedla na svět syna Rockyho.

Tagy: