Nebezpečný zvrhlík onanoval před školačkami v pražské restauraci. Policii unikl za hranice

Policie pátrá po muži, který onanoval před školačkami v pražské restauraci

Policie hledá zvrhlíka z pražské restaurace

Policie po několika týdnech zásadně pokročila v pátrání po muži, který se uspokojoval před školačkami v pražské restauraci – již se ho podařilo ztotožnit. Podle nových informací měl před českými policisty utéct do zahraničí.

Pro dvojici mladých dívek to měla být obyčejná návštěva jedné z fast-foodových restaurací. Jenže je pronásledoval muž, kterého jídlo nezajímalo. Jen kousek od školaček se začal uspokojovat. Dívky si ho v restauraci všimly a rychle zalarmovaly obsluhu. Jenže muž stihl utéct.

ČTĚTE TAKÉ: Tragický požár v Praze: V plamenech zahynula žena. V akci byl i záchranářský vůz Fénix

Před policií se schovává už několik týdnů. „Muže se nám díky práci kriminalistů podařilo ztotožnit. Nicméně po něm stále pátráme,“ potvrdil pro CNN Prima NEWS mluvčí Policie ČR hl. m. Prahy Richard Hrdina.

Policisté přitom nečeká jednoduchá práce. Kriminalistům se totiž podařilo zjistit, že muž je v současné chvíli už za hranicemi Česka. „Podle zjištění kriminalistů se s největší pravděpodobností zdržuje v tuto chvíli na území Rakouska,“ dodal Hrdina.

To podle informací CNN Prima NEWS vyšetřovatelé zjistili díky výslechům několika svědků. Policistům tak nezbývá než požádat o mezinárodní spolupráci a doufat, že se muže podaří najít.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Skupina cizinců v Praze brutálně zbila náhodné kolemjdoucí. Hlavní agresor utekl do zahraničí

Tagy: