Policisté zastavili dvouletou dívku v autíčku. Mluvit nechtěla, čistila si zuby, popsali

Policisté zastavili dvouletou holčičku v elektrickém autíčku.

Policisté zastavili 2letou holčičku v elektrickém autíčku

Když dospělý člověk jede v autě a najednou si všimne, že za ním blikají modro-červená světla, většinou nejde o nic příjemného. Dvouletá holčička Rose z amerického městečka Okarche si však z přítomnosti policejní hlídky za zády nic moc nedělala. V klidu si dál řídila své růžové autíčko a žužlala zubní kartáček.

„Zeptala jsem se, jestli má řidičský průkaz. V tu chvíli ale měla v puse zubní kartáček, takže moc mluvit nechtěla,“ řekla pro CNN policistka Ashley Manessová. Okarche v Oklahomě má asi 1 200 obyvatel. Poté, co šéf tamní policie Forrest Smith zveřejnil video z neobvyklé kontroly na sociálních sítích, se jinak klidné městečko výrazně zviditelnilo.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tak my vycouváme. Policie zveřejnila záběry z kontroly dětí, které ujely v malém sporťáku

„Rose nás proslavila prakticky přes noc,“ přiznal Smith. Se svou kolegyní Manessovou na místo dorazil poté, co mu zavolali příbuzní, aby si nenechal ujít zkušební jízdu růžového auta, které Rose dostala k narozeninám.

„Ani jste jí nedali pokutu za čištění zubů za jízdy?“ ptala se s nadsázkou reportérka CNN Jeanne Moosová. „Jsem si jistá, že většina rodičů by byla nadšená, kdyby si jejich dítě čistilo zuby i za jízdy v autě,“ odpověděla s velkou dávkou pobavení Manessová. Malá Rose tak bude mít pěknou vzpomínku na svou první jízdu a konfrontaci se strážci zákona.

Tagy: