Polívková se provdala za Itala s láskou k pivu. Kdo je tajemný Giuseppe?

Anna Polívková a její manžel Giuseppe

Polívková se vdala

Herečka Anna Polívková se v sobotu na jihu Itálie provdala za Itala, který v Česku působí jako obchodní manažer pivovaru a ovládá hned několik jazyků. Kdo je tajemný Giuseppe, jehož soukromí Polívková bedlivě střeží?

Herečka Anna Polívková se provdala. S touto informací přišel v neděli jako první deník Blesk.cz. Obřad se konal na pláži Jaderského moře poblíž města Bari, dorazil i hereččin otec Bolek Polívka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Godlu odvezla sanitka, říká Novotný. Starosta si užívá výhru, ukázal předzápasový „tanec“

Za manžela si Polívková vzala svého přítele Giuseppeho, který v Čechách působí jako obchodní manažer pivovaru.

Jde o Itala, který má pocházet z jihu země. Ovládá hned několik jazyků – mluví anglicky, francouzsky, má i základy rumunštiny a španělštiny. Právě anglicky spolu oba komunikují.

V Praze Giuseppe pracovně pobývá už od roku 2019 a působí jako manažer v pražské pobočce Anheuser-Busch InBev, což je největší světová síť pivovarů. Spadají pod něj například značky jako Budweiser, Corona nebo Stella Artois.

O jejím manželovi se toho neví. Polívková si totiž bedlivě střeží své soukromí a dlouho ani nepřiznávala, že je její partner – mluvila o něm jako o kamarádovi. Spekulace se objevily po afterparty premiéry filmu Po čem muži touží 2, kam spolu dorazili. Oba se spolu objevili také před dvěma lety na oslavě pětasedmdesátých narozenin Jiřího Bartošky.

Polívková se nikdy netajila tím, že by chtěla založit rodinu. Dlouho tvořila pár s tanečníkem Michalem Kuritšem, kterého poznala během svého účinkování ve StarDance v roce 2013. Šlo o vážný vztah, byli spolu šest let a mluvilo se i o svatbě, píše web Kafe.cz. Místo toho ale přišel rozchod. Dalším přítelem Polívkové se po čase stal o třináct let mladší model Jiří Matoušek. Ani s tím vztah nevyšel.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jménem Hanky konáme dobro, řekl Margita k předání daru nemocnici. Prozradil své přání

Tagy: