Godlu odvezla sanitka, říká Novotný. Starosta si užívá výhru, ukázal předzápasový „tanec“

Starosta Řeporyjí nastoupil v sobotu na galavečeru Clash of the Stars 9 do zápasu proti herci Zdeňku Godlovi. Toho porazil již po prvním kole po technickém k.o. V dobré náladě byl Novotný evidentně již před zápasem, když divoce tančil na hotelovém balkoně. Po souboji ale na svém profilu na sociální síti X sdílel znepokojivou zprávu: „Zdeňka teď odvezla sanitka, to jsem nechtěl,“ napsal.

V den zápasu byl Novotný evidentně v dobré náladě. Na svém profilu na sociální síti X sdílel video, na němž tancuje na balkoně a ukazuje prostředníčky. „Nejmenovaný slavný pražský hotel má ve vnitrobloku zahrádku restaurace, kde neustále štáb a účinkující fighterské show vysedávají. Poslouchal jsem ze svých komnat den drby a pak se jim ukázal. Jsem výtečně naladěn na večer,“ napsal v příspěvku.

ČTĚTE TAKÉ: Nečekaná svatba herečky Anny Polívkové. Na jihu Itálie řekla „ano“ dlouho utajovanému příteli

Samotný souboj pak neměl dlouhé trvání. Řeporyjský starosta zvítězil po technickém k.o. po prvním kole. Godlovi během úvodního dějství několikrát vypadl zubní chránič. Po gongu už pak nenašel dost sil, aby v zápase pokračoval, a proto z něj odstoupil.

„Cítím obrovský respekt k soupeři, děkuji Zdeňkovi, že zápas vzal. Vím, že byste chtěli vidět jiného soupeře (Aleše Bejra), ale to já neovlivním. Respektuji každého, kdo hýbe pr*elí, jste frajeři. Každý tu někoho vyzývá, moje největší výzva jsou státnice a moje dvě malé holky. Budu v boxu pokračovat, ale potřebujete někoho, kdo mě zbije. Někoho najdeme,“ řekl po zápase podle webu isport.cz.

Na sociálních sítích se pochlubil i s gratulací svých dcer. „Tati, ty seš nejlepší,“ píše se ve zprávě, kterou Novotný sdílel.

Pod příspěvek pak připsal znepokojující zprávu. „Zdeňka teď odvezla sanitka, to jsem nechtěl,“ napsal v neděli ve čtvrt na dvě ráno. Zda herec skutečně skončil v nemocnici, redakce CNN Prima NEWS zjišťuje.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nechceme s nimi mít nic společného, říká Le Sy o bojovnících, kteří předvedli podivný výkon

Tagy: